reklama
danuska
Fanka BB :)
Dzisiaj ja pochwalę się moim Dzidziulem. To już moje 3 USG ale wcześniej niewiele było widać więc nie wtawiałam na BB. Teraz Robaczek ma 26,1mm. Według USG to 9t5d. Jest cudny i jak zobaczyłam na ekranie już takiego wyraźnego człowieka to się popłakałam.
(Jedno zdjęcie wstawiam do góry nogami bo tak lepiej widać.)
Uploaded with ImageShack.us
(Jedno zdjęcie wstawiam do góry nogami bo tak lepiej widać.)
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
danuska - rewelacja!! widać już małego człowieczka! Rączki i nóżki.....Śliczny potomek :-)
Corin
Mama Trójki :)
Przedstawiam wam moją Pestkę. Jest mniejsza od waszych Słoneczek i na monitorze wyglądała jak balwanek Wg OM jestem w 8 tyg a wg USG w 9 :-) Pestka ma 20,4 mm
danuska
Corin Pestka śliczna, wy z mężem jesteście wysocy? Bo Pestka rzeczywiście przerosła sama siebie hehe jest prawie tydzien do przodu. A jakby się przyjrzeć to rączki widać.
Corin
Do niskich nie nalezymy, ja mam 173 a mąż 182cm
margerita126
danuska ...corin piekne macie fasolki;-)
Corin swietna fasolińska hahah taka gruba sie wydaje nie wiem czemu
danuska a twoj babelek to taki balwanek, ja juz tam buzie widze i jakis usmieszek podstepny boziu az zacieszam z tych zdjec bo tez bym moja kruszynke chciala zobaczyc taka wieksza niz ostatnio ...
danuska a twoj babelek to taki balwanek, ja juz tam buzie widze i jakis usmieszek podstepny boziu az zacieszam z tych zdjec bo tez bym moja kruszynke chciala zobaczyc taka wieksza niz ostatnio ...
Corin
em_ka zebys wiedziala, też miałam wrazenie ze to moje dziecię jakieś takie okrąglutkie
reklama
Wisieńka
Danuska, Corin alez piękności. Gratuluję.