reklama
dodi_misia
Fanka BB :)
Pokże Wam dzis moje maleństwo, tak pięknie się wierciło przy badaniu...
Mam nadzieję że wszystko niedlugo sie wyjaśni i będę mogła cieszyć sie moją kropeczką
Mam nadzieję że wszystko niedlugo sie wyjaśni i będę mogła cieszyć sie moją kropeczką
Załączniki
Ostatnia edycja:
danuska
Śliczny i taki wyraźny. Super wygląda to 3d. Na pewno bedzie dobrze. &&&&&&&&&&&
danuska
Ja byłam wczoraj na USG i bardzo upierałam się żeby przez brzuch. Lekarz się ze mnie śmiał, ale pokazał mi przez brzuch - widziałam baaardzo niewyraźny obraz. Potem zrobił odśrodkowe i wszystko było dużo wyraźniejsze, gon powiedział że może nieprzyjemne ale daje większe możliwości, i dokładniejsze pomiary.
dodi_misia
A powiedzcie mi czy to co widzę między nożkami u mojego maluszka to to co myślę, czy na razie nie idzie tego stwierdzic? szczerze mówiąc nawet nie pytałam lekarza, bo byłam przejęta tymi wynikami.. dopiero teraz się przyjrzałam dokładniej..
mala-gorzatka28
em_ka, ja w pon. mialam robione najpierw przez powloki brzuszne - obraz byl bardzo niewyrazny i mialam wrazenie, ze babka, zeby cos zobaczyc chce mi wcisnac ten przyrzad w kregoslup a na dopochwowym bylo wszystko elegancko i bez bolu widac.;-) CRL 2,64 - 9 tyg. 3 dni...:-)
Dodi, no masz 50% szans Fajne to 3D:-)
Malagorzatka, sliczne malenstwo.
Dodi, no masz 50% szans Fajne to 3D:-)
Malagorzatka, sliczne malenstwo.
mala-gorzatka28 superancko widac, normalnie szok O_O tak szegolowo :-)
emkamek, danuska no to wlasnie tez tak myslalam, ze gdyby sie dalo po brzuszku to gin z przyjemnosci nie wsadzalby tego dopochwowo za male malenstwo zeby sie USG przebilo przez to wszystko hehe
emkamek, danuska no to wlasnie tez tak myslalam, ze gdyby sie dalo po brzuszku to gin z przyjemnosci nie wsadzalby tego dopochwowo za male malenstwo zeby sie USG przebilo przez to wszystko hehe
reklama
danuska
Dodi też tak pomyślałam że coś tam wystaje między nożkami ;-) Czytałam że w 12t już lekarze mogą określić płeć.