reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia z USG naszych maleństw

reklama
aaaaaaaaaaaa nareszcie sie doczekalam mojego kolejnego USG. Z dzieciatkiem wszystko ok, strasznie uroslo od ostatniego razu, poplakalam sie az bo ostatnio bylo widac jedynie mala plamke, a teraz ogladalam malego czlowieczka ktory machal raczkami i nozkami. Niesamowite przezycie!! to juz 9tc i bobas ma 2,5 cm :-D wklejam zdjatka.
66zuav.jpg
30svkfa.jpg

Corin teraz czekam na wizyte ale juz w hiszpanii wiec 10.01.2011. Tam musze zaczac od zera, czyli badania ginekologiczne, badania krwi itd.. nie wiem kiedy zrobia mi USG, mozewe ze od reki a moze wyznacza termin. Tak sie ciesze ze nie moge nawet tego opisac. Co za roznica wielkosci i ksztaltu!! Zaczelam sobie na lozku w gabinecie twarz rekami zakrywac bo niedowierzalam co widze. Szkoda ze moj D. nie mogl byc ze mna :-(

ślimakowa a co ty myslalas. Maluszek bedzie sportowcem, jak mamusia :-D hahaha
zobaczysz za miesiac jakie pozy mi bedzie strzelal na zdjeciach :-D

Wisieńka to twoje bedzie superancko wychodzilo juz na zdjatkach, jesli ja mialam robione 2 tyg temu i byla tylko czarna plamka z pecherzykiem a teraz juz widac raczki i nozki, to wyobrazam sibie jaki bedzie za nastepne 2 tyg. Brzusio nawet powolutku mi zaczyna rosnac, najbardziej po jedzeniu go wybija bo rano to tak slabiutko :-D

No to i ja się dopisuję:)
Maluszek ma już 12 tygodni, choć według USG i wielkości to już 13. Zobaczymy jak to dalej będzie;)
Wiercił się strasznie, ale poprosiłam lekarza, żeby spróbował uchwycić go w całości z nóżkami i rączkami i udało się:)
Zobacz załącznik 311505

reklama
Emka śliczny mały człowiek, coraz wyraźniejsze te nasze Dzieci :-)

Basieniak niesamowite że tak szybko rośnie, widać dużą różnice między tymi naszymi 9-10 tyg a twoim :szok::-D A ile ma CRL tak z ciekawości?

Do góry