reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia z USG naszych maleństw

Zobacz załącznik 315214A tutaj moje kochane 6,8 cm machajace nozkami!
Serducho bije 164 na minute, na ekranie widac bylo nawet paluszki...! :-)

Mongerood - wow blizniaki - gratulacje podwojne!

Troszke sie nadal przejmuje czy na pewno wszystko bedzie dobrze- no ale to chyba normalne.....

Załączniki

• Fasolinka 5 jan.jpg
    Fasolinka 5 jan.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 89
reklama
haha jak bedzie dziewczynka to od razu na top model z takimi nogami! ;)
A moj T. wczoraj jak ogladal nasze Malenstwo to powiedzial ze glowe by dal ze widzial miedzy nogami cos dyndajacego, hahaha....ja tam nic nie widzialam, a lekarz nie chcial powiedziec. Mi wszystko jedno - byle bylo zdrowiutkie!

hanami no...... kochana cacy! Też chyba myślę że dziweczynka bedzie........ u Ciebie! Ale zyczę tego co pragniesz oby zdrowe!!

no hanami faktycznie, jak dziewczynka będzie to do top model a jak chłopiec to może jakimś biegaczem zostanie, kto wie..może nosisz w brzucholku przyszłego mistrza świata:-)

hanami twoj partner zobaczyl to, co chcialby zobaczyc, czyli siusiaka ^^ pewnie jak kazdy facet chce synka wiec sobie juz wyobraza wszystko co tylko mozliwe. Ja mam nadzieje ze bedzie dziewczyna ^^ nie chce tu wybrzydzac bo jednak zdrowie na pierwszym miejscu, jednak strasznie bym chciala mala Nicole :-D

hanami gratki wielkie dzidziol sliczny:)

No moj J tez od zawsze powtarza ze chce core choc jedna ma... dla mnie to obojetne byle by zdrowe:)

reklama
Do góry