reklama
Corin
Mama Trójki :)
Ale numer, gratulacje
Corin
Mama Trójki :)
ale wszystko pieknie widać już na tych zdjeciach. Ja muszę jeszcze poczekać kilka dni Ide na usg 14go stycznia. Zuzu, widac już buźkę, nosek, oczka wszystko - super
monia_26
Mama Kingusi :*
maqnio
Mamusia Różyczki
morgenrood nie no bomba, piekne dwa maluszki!
zuzu2 faktycznie widac juz dokłądnie cała buźkę, słodko sobie leży bąbelek
monia_26 po pierwsze sliczny dzidzius, nawet bródke widac, po drugiej witaj imienniczko i do tego w tym samym wieku
zuzu2 faktycznie widac juz dokłądnie cała buźkę, słodko sobie leży bąbelek
monia_26 po pierwsze sliczny dzidzius, nawet bródke widac, po drugiej witaj imienniczko i do tego w tym samym wieku
zuzu2 rzeczywiscie widac bardzo dokladnie twojego szkraba, az sie swojego kolejnego USG doczekac nie moge :-) i caly czas sie zastanawiam do kogo bedzie podobne. Oby nie odziedziczylo wlosow po tatusiu bo bedzie mialo ciezkie zycie
monia_26 gdy zrobia takie przyblizenie wydaje sie jakby byl juz gotowy do wyjscia na swiat, a przeciez to dopiero kilka cm.
monia_26 gdy zrobia takie przyblizenie wydaje sie jakby byl juz gotowy do wyjscia na swiat, a przeciez to dopiero kilka cm.
monia_26
Mama Kingusi :*
maqnio, witaj, nie wiedziałam że ty też jesteś Monia Ja jestem rocznik 1986 i 26 stycznia będę obchodzić 25. urodzinki
em_ka, zgadzam się z Tobą Kilka cm a wygląda jak bobas przed porodem Ale cuda w nas rosną....
em_ka, zgadzam się z Tobą Kilka cm a wygląda jak bobas przed porodem Ale cuda w nas rosną....
reklama
No laski cudne te maleństwa !!!!! tylko ogladać heheh. Ja bylam na wizycie u gina to zrobil mi jeszcze raz usg ale chcial zmierzyć szyjkę ale już jak robil to jeszcze raz pokazal mi juz 4 dni starsze niunio ja to bym z checia robila codziennie heheh Piękne te nasze maleństwa!!!
Em ka no ba im starsze tym lepiej widać zobaczysz jakie twoje cacy bedzie!!!!! Ja tez sie zastanawiam do kogo heeh mam nadzieje ze do ladnej mamusi heheh choć memu męzowi nic nie brakuje heheh :-)
Em ka no ba im starsze tym lepiej widać zobaczysz jakie twoje cacy bedzie!!!!! Ja tez sie zastanawiam do kogo heeh mam nadzieje ze do ladnej mamusi heheh choć memu męzowi nic nie brakuje heheh :-)