A
reklama
Anulka jak to bylo z tym USG ze jest to 10t 2d a na suwaczku jest 12tc? jest taka roznica z suwaczkami? ja sobie na nim chyba zaznaczylam o wiele wczesniej dzien ostatniej miesiaczki zeby byl zblizony do mojego rzeczywistego tygodnia ciazy.
A tak na marginesie super maluszek, tak samo juz widac wszystko, jak u mnie na USG ;-D
na prawde az milo popatrzec! ja te badania bede miala dopiero po 10tym stycznia jesli dobrze pojdzie, jutro mi wybija 10tc wiec jestesmy chyba z podobnej daty ^^ Pozdrawiam goraco, poczochraj brzucha ode mnie
teraz jade spotkac sie ze znajomymi po raz ostatni bo jutro wielki dzien, wylot do madrytu!! w konccuuuuu!! alez sie ciesze, bede mogla zobaczyc mojego ukochanego po tak dlugim czasie nieobecnosci
A tak na marginesie super maluszek, tak samo juz widac wszystko, jak u mnie na USG ;-D
na prawde az milo popatrzec! ja te badania bede miala dopiero po 10tym stycznia jesli dobrze pojdzie, jutro mi wybija 10tc wiec jestesmy chyba z podobnej daty ^^ Pozdrawiam goraco, poczochraj brzucha ode mnie
teraz jade spotkac sie ze znajomymi po raz ostatni bo jutro wielki dzien, wylot do madrytu!! w konccuuuuu!! alez sie ciesze, bede mogla zobaczyc mojego ukochanego po tak dlugim czasie nieobecnosci
margerita126
Fanka BB :)
A
Anulka198424
Gość
Margeritko Gratki dla ciebie i malenstwa sliczny jest
petronelka
Początkująca w BB
Dziewczyny, jak się wkleja fotki? Też się chcę pochwalić ;-)
Wisieńka
Fanka BB :)
Piękne macie maluszki. Mam nadzieje, ze w czwartek dadzą mi moje zdjęcia i będę mogła też pokazać małego siuska.
Petronelka wejdz w zaawansowaną edycję i na dole masz zarządzaj załącznikami tam wgraj z kompa załącznik i przeciągnij w dolną ramkę a potem Done i gotowe
Petronelka wejdz w zaawansowaną edycję i na dole masz zarządzaj załącznikami tam wgraj z kompa załącznik i przeciągnij w dolną ramkę a potem Done i gotowe
petronelka
Początkująca w BB
reklama
Corin
Mama Trójki :)
Dziewczyny, śliczności Coraz większe te nasze fasolki Jeszcze trochę i przestaną się mieścić w calości na fotkach