reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

Edytko...zapewniam Cię,kochana że przy karmieniu, wielkość miseczki nie ma tu znaczenia;-)

reklama
edytko ja również mam miseczkę A, no czasem B a wykarmiłam 2 dzieci piersią (każde karmiłam przez 1,5 roku). Więc nic się nie martw :) mi biust zawsze powiekszał się po porodzie na tyle znacząco że własnie C było w sam raz.

Paulinko ja czuję moją kruszynkę od piątku tydzień temu. Cudowne uczucie. Gratuluję!

Ej dziewczyny co Wy mówicie ? czujecie juz dzidzie ? A ja nic cały czas rece na brzuszku i nic :( smutno mi bo tez bym chciała
Edytka- ja tez mam mały biust :/ ale jakos nigdy nie miałam kompleksów Teraz troche sie powiekszył a mój D sie smieje ze wkoncu ma prawdziwa kobiete w domu i ze juz głupio mówic na nie piersiatka :D
Paulinka- fajny juz masz ten brzuszek :)
yovita, tusia - sliczne maleństwa!

echooo - jejciu jak fajnie :))) Ja Tobie też gratuluje :* Czemu się wcześniej nie pochwaliłaś?? :)

kasiazar - ja też nic nie czułam jak leżałam na plecach i trzymałam się za brzuszek... Udało się tylko jak leżałam na brzuchu i na boku :)

paulinko chwaliłam się tylko tak cichutko, chyba żeby nikt nie usłyszał. W drugiej ciąży też tak szybko poczułam i nikt mi nie wierzył i chyba dlatego teraz tak ostrożnie... ale ja wiem, że to kruszynka, nie mam i wtedy tez nie mialam żadnych watpliwosci.

echooo - mnie też było się głupio przyznać bo myślałam ze każdy powie za wcześnie, wydaje Ci się itd... Ale jak powiedziałam mamie i opisałam to uczucie dokładnie to ucieszyła się bardzo i powiedziała ze to na pewno to :))) Mężowi też powiedziałam to aż mu oczka ze szczęścia zabłysły :) Powiedział ze mam się przygotować na wieczór bo będzie tak długo trzymał za brzuszek aż też poczuje hehe :D

Słodziutki masz brzuszek Paulinko, jej mam nadzieje ze ja tez niebawem poczuje swoj brzusio :) Jak bylam na USG w kwietniu to lekarz powiedzial ze jak juz bede czula ruchy dziecka to bede miala niezla rewolucje bo maluszek sie strasznie wiercil, nie widzial dawno tak brykajacego malucha. Wiec czekam na ta chwile az bede czula :)

paulinka109, sliczny brzuchol :) ja wlasnie tez tak sobie wmowilam, ze ciazowy to taki od dolu, a u mnie na dole plasko, a faldka (i to pokazna) troche wyzej.. wiec mimo, ze takiej nigdy duzej nie mialam (naprawde grubo sie czuje) to ciagle nie zaliczam do ciazowego.. moze przesadzam? :)

edytka84, fajny brzuszek i w ogole figura (z tego co widac) :), ja mam duzy biust (normalnie C teraz 80D!) a jak kiedys bylam szczuplejsza i mialam B to lepiej sie czulam.. wiec jestem za mniejszymi niz wiekszymi :) a co do karmienia, to wlasnie wczoraj czytalam, ze rozmiar nie ma znaczenia jesli chodzi o mleko - takze bedzie dobrze :)

Ja tez oczywiscie zazdroszcze wam ruchow :) ja sie boje ze nie poznam ze to dzidzia tylko bede myslala ze cos mi w kiszkach gra.. ale jak wy tak szybko poznalyscie.. to moze tez poznam :)

reklama
Jak bylam na USG w kwietniu to lekarz powiedzial ze jak juz bede czula ruchy dziecka to bede miala niezla rewolucje bo maluszek sie strasznie wiercil, nie widzial dawno tak brykajacego malucha. Wiec czekam na ta chwile az bede czula :)

u mnie małe też bryka :) na wczorajszym badaniu lekarz nawet powiedział
"proszę uspokoić dziecko" ;p bo duży bean nie dawał się zmierzyć...

a mi też się zdaje że coś czuję, ale to chyba nadgorliwość... jelit ;)

Do góry