reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

reklama
Agrafka - super filmik :-) Maleństwo bardzo ruchliwe, pewnie niedługo zacznie kopać aż miło :-)

ja brzuszkiem nadal pochwalić się nie mogę (Tusia - Twój już naprawdę niezły) no chyba że dostanę wzdęcia (wczoraj wyglądałam przez moment jak niezły 4 miesiąc :-) ), ale już za 4 dnia mam USG więc będzie wkrótce fotka :-)

Odważna diagnoza ;-) W 11 tygodniu ciąży przecież jeszcze żaden lekarz by się jeszcze nie podjął oceny płci.

No własnie mi też się wydało ze jagby facecik???????????????

mi tez niby powiedziała że chłopak ale jej nie wierzę to było w 12tyg.(za wcześnie)
mój starszy w 4miesiącu był babeczka a juz miesiąc potem chłopcem i tak zostało.:-)

Ja tez nie wierzę ,ze mozna tak wczesnie powiedzieć jaka jest płec dziecka to tylko na 100% daje amniopunkcja. mi lekarz powiedział ,że ocena płci tak wczesnie to 50/50 czyli na dwoje babka wróżyła. mi w 12-13 tyg w poprzedniej ciąży powiedział ,ze raczej chlopak bedzie a w 20 tyg swierdził ,ze żadnych męskich oznak nie widzi i będzie dziewczynka:))))))))) I tak zostało mojej córki już jajka nie urosły:)))))

reklama
Do góry