reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

Agrafka - gratuluję świetnego pomysłu :-) Myślę, że wiele z nas zainspirowałaś i po następnych wizytach będzie więcej filmików :-D

No to teraz ja się pochwalę, zdjęcia nie najwyższej jakości - ale co tam, brzuszek i fasolka się liczą :-)

A tu na siedząco troszkę mniej widać:

I jeszcze to co najważniejsze czyli co tam w brzuszku siedzi:

I (prawie) cały Maluszek, bo ruchliwa bestia z niego jest:

Zdjęcia są z 13. tygodnia więc nie oddają w pełni tego co się dzieje z Maleństwem teraz, na ostatniej - wczorajszej wizycie widzieliśmy naszą Kruszynkę ale zdjęć nie robiliśmy. Nadrobię następnym razem :-)

reklama
holly - prawdziwy ciążowy brzuszek :))) I u Ciebie widać na 1 zdjęciu właśnie to o co mi się zawsze rozchodzi z tą "fałdką" Tobie idzie brzuszek już od samego dołu a nie od pępka :) I tak powinno być :)

No duże wariaty są :-) I brzunio też rośnie jak na drożdżach :-) Wieczorami jeszcze większy bywa ;-)

A ten największy (pies, nie brzuch) to właśnie Fletcher - ten bidulek porzucony w weekend majowy. Bialutka jest Holly (też ktoś ją zostawił - ach ten Karpacz) a ten pośrodku to Dingo. No ale koniec off-topa :-)

i dziękuję bardzo za wszelkie komplementy - jestem dumna z mojego brzusia :tak:

Piękne psiaki, kurcze cudowna jest Holly taka bialusienka sliczna :) Nazwalas holly swoim nickiem na BB czy nick nazwalas tak jak wczesniej psiaka ??:)

Holly (psiak) była wcześniej - ma już 5 lat a jest z nami od około 3 miesiąca życia, takie piękne maleństwo ktoś zostawił. A co do nicka - to wszędzie jest taki (tzn. na wszystkich forach w jakich uczestniczę).

Mysza jakie usg mialas robione przez pochwe czy przez brzuch?

Miałam najpierw dopochwowe, a później przez brzuszek :-)

Cudne!
Słodziaczek jak się patrzy.
Zobacz załącznik 243057

Oto mój brzuszek dzisiaj zaraz z rana :) Poczułam też dzisiaj pierwszy raz mojego Robaczka :)))) Taka jestem szczęśliwa :):):):)
Paulinko śliczny brzuszek...nie marudź już że nic nie widać bo troszkę już jest widoczny.
Super!
Agrafka - gratuluję świetnego pomysłu :-) Myślę, że wiele z nas zainspirowałaś i po następnych wizytach będzie więcej filmików :-D

No to teraz ja się pochwalę, zdjęcia nie najwyższej jakości - ale co tam, brzuszek i fasolka się liczą :-)

A tu na siedząco troszkę mniej widać:

I jeszcze to co najważniejsze czyli co tam w brzuszku siedzi:

I (prawie) cały Maluszek, bo ruchliwa bestia z niego jest:

Zdjęcia są z 13. tygodnia więc nie oddają w pełni tego co się dzieje z Maleństwem teraz, na ostatniej - wczorajszej wizycie widzieliśmy naszą Kruszynkę ale zdjęć nie robiliśmy. Nadrobię następnym razem :-)

Świetny brzuszek i Maluszek :-)

reklama
Do góry