reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

reklama
oto moja dzisiejsza fotka, tylko niech któraś powie, że to tylko fałdka to się obrażę!! ;p 14 tydzień.JPG
pencil.png

Ostatnia edycja:
edytka - nawet jeśli się obrazisz to moim zdaniem to jest fałdka :) Już jakiś czas temu nie pamiętam, która mamusia dała dokłądnie taką samą fotkę. Moim zdaniem i będę się tego trzymać ciążowy brzuszek rośnie zaraz nad koscią łonowa tam gdzie jak naciśniesz jest taka twarda kulka... Przed ciążą miałam idealnie płaski brzuch. Jak zaszłam w ciążę dłuuugi czas miała właśnie taką fałdkę... I dopiero dzisiaj brzuszek urósł ale od samego doło tam gdzie jest macica... Takie moje skromne zdanie :) Ale brzuszek i tak ładny a poza tym mam podobny stanik hehe :D

No śliczne te wasze maleństwa;) Ja postaram się jeszcze dzisiaj wkleić zdjęcia mojego bąbla ;) Póki co muszę czekać na męża jak wróci z pracy ;) bo aż wstyd się przyznać ale obsługa skanera to dla mnie czarna magia:p

reklama
Do góry