reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

Edytka moja kolezanka miala podobny do twojego prawie do 5 miesiaca :) a potem jej wyskoczyl jak balon z dnia na dzien

reklama
mama2010 - juz pisałam w głównym wątku ze dziś rano jak zobaczyłam mój brzusio to od razu pstryknełam kilka fotek :) Tylko nie swoim aparatem i zrzucenie tych zdjeć na kompa to dla mnie chińszczyzna :D Jak mężuś wróci z treningu to poprosze go o pomoc i na pewno wkleję :)

edytka - ja mam właśnie taki podobny z H&M !!! Kurka muszę się bardziej przyjzeć bo moze to faktycznie ten sam :D Moja miseczka to juz E ;) A zapowiada się na wiecej :D I sama nie wiem już czy śmiać się czy płakać hehe ;)

płakać to można jak jest A i nic a nic do przodu ;/ załamka, a obiecałam mężowi, że będzie C w ciąży :) i on mówi, że go oszukałam :)

Dziewuszki piękne zdjęcia maluszków :) Gratuluje :)
Edytka nawet jeżeli to fałdka to przecudowna faldeczka bo zrobila sie tylko dla tego ze dzidzia rosnie:) Więc przecudowny brzucholek. A co do piersiątek to jeszcze urosna :) Powiedz męzowi ze go nie oszukalas, musi tylko poczekac :)
Ale mysle tak jak Paulinka co do ciązowego brzucholka.
To czekamy z niecierpliwoscia Paulinko na Twoje zdjecie brzusia :)

śliczny brzusio Paulinko :) i zazdroszczę kopniaczka :) idę się położę na brzuchu może i ja coś poczuję :)

Paulinka no no no napewno to nie poduszka ;) Ale tak na serio ciesze sie ze masz juz brzuszek i jeszcze do tego kopiacy brzuszek :)

Paulinka - sliczny brzusio :-)

Edytka - a ja mam odwrotny problem, zawsze (no może poza czasami LO gdy człowiek wpadał w dziwne kompleksy) lubiłam mój malutki biuścik - takie A na pograniczu z B i w ogóle mi się nie podoba, że urósł ... a myśl, że jeszcze bardziej urośnie na razie mnie dobija ... będę miała jeszcze kilka miesięcy, żebvy sie z tym oswoić, pewnie się uda :-)

reklama
ja tam kompleksów absolutnie nie mam, ale obawiam się, że nie będę miała czym karmić dzidzi :) mąż też mnie pokochał z małym biustem, więc rozwodu chyba nie będzie :)

Do góry