reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

reklama
Dziewczyny raz sie zyje :) Moja kolezanka fotografka zrobila juz mi druga sesje ciazowa, pierwsza nie byla tak odwazna, ale pomysl moim zdaniem jest ciekawy i niepospolity. wszystkie ciazowe sesje sa bardzo delikatne, my chcialysmy pokazac ze mama w ciazy moze wygladac seksownie. :)

Super pomysł, a w jakim mieście ta Twoja friend fotografuje? Gdyby było blisko to ja bym się pisała :-) Niebanalne, odważne ale piękne... Trochę mam już dość schematycznych ujęć typu: serduszko z dłoni na brzuszku, klocki ułożone w imię Maluszka, mama wyjadająca ogórki kiszone ze słoika, buciki na brzuchu itp. Każda sesja wygląda tak samo.

A mi podobają się te sesje "schematyczne", uważam że każda kobieta w ciąży wygląda seksownie i nie potrzebuje dziwnych ubranek. Nie kojarzy mi się to z seksownością, są ciekawe ale zdjęcie Elzu w prostej białej koszuli na wiklinowym krześle jest bardziej zmysłowe.
I co mnie to interesuje ile osób ma takie samo zdjęcie w domu, moje będą inne bo będę na nich ja i mój brzuszek :)
I jak tylko znajdę dobrego fotografa to też zrobię sobie taką sesję, ale od rana szukam i nie bardzo mi idzie

Rtyska polecam Poruszenie - Studio Fotograficzne Kraków, Sesje zdjęciowe Kraków, Fotograf Kraków, Fotografia Reklamowa ta babka jest z Krakowa i robi cudne zdjęcia ciężarnych. Wchodzisz w portfolio, fotografia portretowa i tam zakładka Będę Mamą.

Sama fotografuję i patrzę na takie zdjęcia z innej perspektywy, ja widząc zdjęcie zwracam uwagę czy jest dobrze wykadrowane, czy nie prześwietlone/niedoświetlone, jaka kompozycja, więc mi podobają się całkiem inne niż pewnie Wam.

Uj holly101 to chyba daleko od Ciebie bo w Radomiu :)
Kazdy lubi co innego, rtyska, nie kazda kobieta w ciazy czuje sie seksownie a przez takie zdjecia moze zmienic zdanie o swoim ciele.

polaespanola jak dla mnie rewelacja! Odważnie ale ze smakiem! Mnie się bardzo podoba!

i mnie też:))))))
Polaespanola.... piękna, a zarazem szałowa sesja, bardzo oryginalna:-):-):-)

dokładnie jak piszesz,większość sesji brzuszkowych jest romantycznych i delikatnych i to też jest piękne,
ale właśnie...dlaczego nie pokazać kobiety z brzuszkiem w odważniejszym świetle obiektywu,super i brawa dla fotografa:-)

reklama
to ja kangurzyca z wczoraj ;)

IMAGE_329.jpg

Do góry