reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

Ixi Boże ale Ty masz boską figurkę, nawet jak teraz jesteś w ciąży i podobno masz na +15 kg to i tak masz bardzo szczupłe udka, w boczkach zero tłuszczyku i super piersi widzę :)
Masz męża szczęściarza :tak:

reklama
Amerie heh, zdjęcie nie pokazuje wszystkiego.. i boczki by się znalazły, rozstępy na piersiach, cellulit na udach :D Póki jestem w ciąży staram sie tak nie przejmować tymi kg na plusie.. gorzej, jeśli sporo mi zostanie po porodzie. Pocieszam się tym, że maluszek jest "wielgachny" i potrzebuje dużego mieszkanka :D

50 kg i chyba 175 wzrostu jak nie więcej... a pupa to Ci nie wiem w którym miejscu mogła przytyć :) fajnie wyglądasz i po ciąży też będziesz

polacaespanola-fajna sesja!ta czarno-biała fotka bardzo ładna.

ixi-będziesz miec ślicznego synka,jak do mamusi będzie podobny.tak Ci wróżę:)bez urazy dla tatusia:)
ale mamusie ma prześliczną.

IXI brzuszek prezentuje się ślicznie podobnie jak jego właścicielka :) i bardzo szczuplutka jesteś. Po porodzie te kg to szybko pójdą w zapomnienie :)

rtyska, ixi - śliczne piłeczki :):) taki brzuszk mi się zawsze marzył, no ale mam troszkę zapasów tłuszczyku naokoło więc efekt troszkę gorszy ;)

polacaespanola - bardzo ładne zdjęcia, ja za nieśmiała jestem na taką sesję. To dla odważnych kobiet:)

reklama
polkaespanola - najpiękniejsza sesja ciążowa jaką widziałam. Gdzie zrobiłaś takie super zdjęcia??

ixi - super wyglądasz - megakształtny brzuszek!

Do góry