reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia USG Naszych Fasoleczek i Brzuszkow

Dziewczyny oglądam zdjęcia waszych brzuszków i chyba się zaraz poryczę ;(
Żadna z Was nie ma rozstępów, a na pewno nie takich jak ja ;(
Teraz to się jeszcze bardziej załamałam, Mi te chole*** pręgi brzuch cały po bokach opletłyyy ;( ;( ;( ;(
<ZAŁAMKA>

reklama
Kami po pierwsze dawno Cie nie było, po drugie ja mam rozstępy nie tylko na brzuszku, ale na piersiach (całe piersi są w panterkę) i na udach, a uda do kolan całe w cellulicie.
Ale póki co mam to w ...., jak się mały urodzi to biorę się za siebie i może coś się będzie dało z tego zrobić....

Aniu zgrabniutki, malutki, gładziutki, czyli śliczny :)

Aniu śliczniasty brzuszek ;*

Amerie
oj dawno dawno mnie nie było, remont mnie tak pochłonął, szkoła i w ogóle ...
Mi takie jakby rozstępy nawet za kolanami powychodziły, na zgięciach ... dziwne :/ :/
Mi się skończył krem na rozstępy wczoraj, używałam DAX COSMETICS PERFECTA MAMA - INTENSYWNY PREPARAT PRZECIW ROZSTĘPOM, a teraz kupię już chyba ten: PHARMACERIS M TOCOREDUCT Forte Krem zmniejszający istniejące rozstępy
Ale co to wszystko da, tak jak mówisz chyba dopiero po ciąży... może jakiś laser czy coś brrr ;(

kami: ja używałam tego z DAX, ale nie byłam zachwycona - wg mnie ten z rossman fur mama jest o wiele lepszy. PHARMACERIS M TOCOREDUCT- tego to raczej w ciąży bym nie stosowała, skład jest dość ostry, a ilość konserwantów poraża..

Ej dziewczyny, niestety ciaza wiaze sie z "uszczerbkami na ciele " :) wiele z nich mozna sie pozbyc po porodzie to wymaga tylko troche pracy nie ma co sie zalamywac :) Zobaczycie szkrabka na brzuszku i zapomnicie o celulicie itp :)
Za to mnie nie powinno tu byc bo albo mi sie wydaje albo dzisiaj dostalam skurczy...poczekam jeszcze ale boli mnie tak jak na okres co jakies 2 godziny.

reklama
dziekuje wam dziewczyny, jest juz bardzo napięty, boje sie ze osiąga swoj kres 'rozciągalnosci' ;)

a powiedzcie mi czy rzeczywiscie tak bardzo widac, ze mam miednicowe polozenie? bo teraz jak tak patrze to wydaje mi sie ze strasznie widac, ale nie wiem czy to kwestia tego ze mi to kilka osob powiedzialo, czy golym okiem to jest widoczne naprawde:/

Do góry