reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Naszych Marcowych Maluszków - z komentarzami ;-)

Nimitii słodziak z Alexa:) do twarzy mu w stroju diabełka:)
a w namiotach Jasio lubi się bawić:) tylko że są u moich rodziców bo mają wielką działkę i jest miejsce żeby je rozstawić:), a jesteśmy tam teraz tak średnio raz na 2 tygodnie. My mamy przy naszym mieszkaniu jakieś 180m2 ogródka i jak jest ładna pogoda to wtedy Jasiowi rozkładamy taki pojedynczy namiot z tunelem:). Za rok to i Mariuszek będzie w tych tunelach buszował i Jasio będzie miał towarzystwo do zabawy.

reklama
Aniu koleżanka kupiła mu w smyku.
Madzia super taki namiot poszukam tez takiego bo za rok mały tez będzie grasowal po działce :)

Nimitii ślicznego masz synka, pięknie się śmieje i słodko śpi.

A to moje córcie :-)
Podobne?

Ostatnia edycja:
Kania obie dziewczyny śliczne i podobne do siebie:)
Nimitii takie namioty fajna sprawa i w sumie to nie są takie drogie:) za ten wieli zestaw w zeszłym roku płaciłam niecałe 150zł:)

Amelka kończy dziś 2 miesiące :-):-):-)

z tatuśkiem...chwila nieuwagi i oboje chrapią :p

z bratem ukochanym :)
dsc0070ke.jpg

z mamuśką i śmiechowa dziewczynka :)
dsc0049gqr.jpg

że niby..grzeczna jest :p

podczas zabawy

na brzuszku :)

Madzia Twoje chłopaki pełne uroku :-) będą dziewczyny za nimi szaleć:-)
a jakie super atrakcje mają w ogródku, Mariuszek trochę podrośnie i będzie ze starszym bratem hulać :-)
Nimitii diabełek wymiata!!:-):-D ślicznie się uśmiecha, śpi..i w żadnego diabełka nie wierze :p
Kania pięknie Gabrysia na brzuszku leży:-) Oliwia niby wciąż mała a taka duża przy siostrzyczce :-) kochane śliczne księżniczki:-)

Truskaffka świetne foteczki, Amelka najgrzeczniejsze dziecko pod słońcem. Fotka z tatusiem mnie rozwaliła ;-) Ty też świetnie wyglądasz a synek Ci rośnie jak na drożdżach. Oj złamie niejedno dziewczęce serce :-)

reklama
Do góry