reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Naszych Marcowych Maluszków - z komentarzami ;-)

reklama
asinka85 Ninka jest boska! moja tak samo przewrotki trzaska ;-)

nimitii diabelek uroczy :-) ubranko super

truskaffka Amelka jest sliczna, bedzie pieknosc jak dorosnie

Kania coreczki slodziutkie. Gabi rosnie w oczach

patrycja chlopcy Ci sie udali! cudni

anka pisze szczerze, Laura moglaby brac udzial w wyborach malej miss ! a Ethan jak zwykle uroczy, on to kluska taka z tego co widze :-p wiecej je niz wazy ;-)

madzia mariuszek super minki robi :tak:

agula Jas jest swietny.

makunia corke masz megapocieczna!

gosha, madziarra dziewczynki sa zabojcze! moja tez lubi jak sie wydaje rozne dzwieki

lilkasia wlosy niesamowite! ale bedzie z niej fajna czarnula!

marynka ale smiechulec maly ;-)

asinka Ninka jest tak śliczna taka cudownie słodka że bym ci ją ukradła !!!! masz przecudowną dziewczynkę!!!!
my naprawdę z anią musimy się spotkać ! :))

Ostatnia edycja:
DSCF2709.jpgtakie ubranko mialem do chrztu:)
na imprezie bylo ok:)DSCF2794.jpg
S0042474.jpg

Załączniki

• DSCF2709.jpg
    DSCF2709.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 49
  • DSCF2794.jpg
    DSCF2794.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 54
  • S0042474.jpg
    S0042474.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 52
Ależ cudne te dzieci marcowe:))

Asinka włosy Nina ma rewelacyjne!!

Truskaffka maleńka wygląda na małęgo słodnego aniołka:)

Żabka strój mu się ewidentnie podobał, taki szczęśliwy jest na pierwszym zdjęciu:))

A Nelka dziś skończyła 3 miesiące:) Z bratem coraz mniej poodbni:-)

bp10.jpgmaj 2013.jpg

Załączniki

• bp10.jpg
    bp10.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 52
  • maj 2013.jpg
    maj 2013.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 65
Asinka silną masz córcię a jej włoski są boskie.
Żabka Arturek cudnie wygląda :-)
Ala-84 Twoja Nelka piękne ma oczka.

asinka Nina świetne te obroty robi :-) cudna jest i włoski ma piękne. moja to prawie łysa jest :-D czasem to wygląda jak chłopak w sukience
żabka Artuś miał fajne ubranko
ala Nelcia jest słodziutka

reklama
asinka - już można :) jak tak oglądam te filmiki i zdjęcia, to nachodzi mnie ochota przynajmniej na 5 dzieciaków :)

Ja jak oglądam Wasze wszystkie córeczki to am ochotę od razu być w ciąży. Ale wtedy rozsądek przypomina mdłości, bóle i długie 9 miesięcy.

Uwielbiam oglądać Bobaski nasze marcowe. I chciałabym każdemu z osobna powiedzieć że jest najcudowniejszy, jedyny i niepowtarzalny a tu się nie da bo wszystkie są po prostu boskie. Każdy ma "coś" innego w sobie ale cudownego.

Do góry