reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
Czy Nikola ma niebieskie oczka? Na DRUGIM ZDJECIU PIEKNIE ZAPOZOWALA COS JAK NIMFA WODNA .
Szczebiotka
Fanka BB :)
Kobietki cudne te Wasze dzieciaczki!!!:-)
Asinka widać, że u Ciebie rodzeństwo, podobni do siebie bardzo, dwa słodziaki kochane:-)
Tulipanka fajnie, że mała tak rośnie
Aleksp zgadzam się z Anką, Córeczka śliczna z tą drobną buźką:-)
Anka ale masz Przystojniaka, a jak urósł tego spania to zazdroszczę, a jak Wy Go nazywacie terorystą bo się wieczorem przytulania domaga to ciekawe jak byś określiła moją Córę statnie nocki w większości przespała na moim brzuchu bo każda próba odłożenia Jej kończyła się wrzaskiem
Zabka, Arturek wymiata:-) minki ma boskie!
Truskafka Córeczkę masz piękną, napatrzeć się na Nią nie mogę taką ma śliczną buźkę, a w tych ciemnych oczyszkach normalnie się zakochałam:-)
Madziarra ślicznie się prezentuje Twoja Córeczka:-)
djkahoney Milenka urocza i faktycznie cudną ma czuprynkę
Asinka widać, że u Ciebie rodzeństwo, podobni do siebie bardzo, dwa słodziaki kochane:-)
Tulipanka fajnie, że mała tak rośnie
Aleksp zgadzam się z Anką, Córeczka śliczna z tą drobną buźką:-)
Anka ale masz Przystojniaka, a jak urósł tego spania to zazdroszczę, a jak Wy Go nazywacie terorystą bo się wieczorem przytulania domaga to ciekawe jak byś określiła moją Córę statnie nocki w większości przespała na moim brzuchu bo każda próba odłożenia Jej kończyła się wrzaskiem
Zabka, Arturek wymiata:-) minki ma boskie!
Truskafka Córeczkę masz piękną, napatrzeć się na Nią nie mogę taką ma śliczną buźkę, a w tych ciemnych oczyszkach normalnie się zakochałam:-)
Madziarra ślicznie się prezentuje Twoja Córeczka:-)
djkahoney Milenka urocza i faktycznie cudną ma czuprynkę
Ostatnia edycja:
madziarra21
Fanka BB :)
Anka Nikola ma oczy zależy jak jej światło zaświeci raz takie szaro zielone a raz niebieskie ciekawe jakie będą w ostateczności
natalia88
31.08.2009 [*] Aniołek
reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
djkahoney ale z Milenki slicznotka a ostatnie zdjecie piekne, uwielbiam takie sukieneczki
szczebiotka w takim razie twoja to tez terrorystka
madziara a jaki kolor oczu masz ty i twoj luby?
natalia a Filipek nie ma wloskow czy poprostu tak wyszlo zdjecie bo na tym pierwqszym widze
tulipanka Michell ma cudowne niedrapki ) Kochana jest
zuzkon cudowne chwile na drugim zdjeciu A Kuba faktycznie duzy
szczebiotka w takim razie twoja to tez terrorystka
madziara a jaki kolor oczu masz ty i twoj luby?
natalia a Filipek nie ma wloskow czy poprostu tak wyszlo zdjecie bo na tym pierwqszym widze
tulipanka Michell ma cudowne niedrapki ) Kochana jest
zuzkon cudowne chwile na drugim zdjeciu A Kuba faktycznie duzy