reklama
daffodil86
Zaangażowana w BB
Załączniki
szkielko21
Początkująca w BB
daffoldil86 to racja, tempo jest zastraszające, nasz Franio przybrał w miesiąc 1800 gram i tym samym odrobił wszelkie zaległości jakie miał na starcie! Wszystkie dzieciaczki cudne ;-)
A tu nasz wczorajszy Chłopczyk:
https://picasaweb.google.com/lh/photo/jBZjK6RMD34p3c6qRPBZzeVgRTBahRRw8EzeGOPO8d4?feat=directlink
https://picasaweb.google.com/lh/photo/69RTiF8Qn1uSqPuUome3bOVgRTBahRRw8EzeGOPO8d4?feat=directlink
A tu nasz wczorajszy Chłopczyk:
https://picasaweb.google.com/lh/photo/jBZjK6RMD34p3c6qRPBZzeVgRTBahRRw8EzeGOPO8d4?feat=directlink
https://picasaweb.google.com/lh/photo/69RTiF8Qn1uSqPuUome3bOVgRTBahRRw8EzeGOPO8d4?feat=directlink
Ostatnia edycja:
truskafffka
Fanka BB :)
Szkiełko Franiorozczulający, śliczne zdjęcia:-) widać że nabiera ciałka, słodziak :*
Madziara nieźle Nikola pozuje
djkahoney śliczna włochata istotka i już w sukience bryka a opiekunkę ma wypasioną, super fotka
Natalia hihi Filipek nawet w różu cudnie wygląda
Tulipanka rośnie Ci kruszynka fajniutka jest
Zuzkon noo Kuba kawal faceta :-) fajowskiego ma pajaca w pasy i wy ślicznie razem wyglądacie
Daffodil jak się ślicznie śmieszka przez sen śmieje;-)
Madziara nieźle Nikola pozuje
djkahoney śliczna włochata istotka i już w sukience bryka a opiekunkę ma wypasioną, super fotka
Natalia hihi Filipek nawet w różu cudnie wygląda
Tulipanka rośnie Ci kruszynka fajniutka jest
Zuzkon noo Kuba kawal faceta :-) fajowskiego ma pajaca w pasy i wy ślicznie razem wyglądacie
Daffodil jak się ślicznie śmieszka przez sen śmieje;-)
Djkahoney, ale Kika ładnie pilnuje maleństwa :-).
Daffodil, jaki słodki uśmieszek na drugim zdjęciu
Zuzkon, faktycznie Kubuś już taaaaki duży
Tulipanka, ale słodka ta Twoja Kruszynka!!
Natalia, Filipkowi chyba i tak na razie wszystko jedno, w jakie kolorki go ubieracie Ale można go pomylić z dziewczynką :-).
A Gabrysia puszcza oko do wszystkich BB Ciotek
Daffodil, jaki słodki uśmieszek na drugim zdjęciu
Zuzkon, faktycznie Kubuś już taaaaki duży
Tulipanka, ale słodka ta Twoja Kruszynka!!
Natalia, Filipkowi chyba i tak na razie wszystko jedno, w jakie kolorki go ubieracie Ale można go pomylić z dziewczynką :-).
A Gabrysia puszcza oko do wszystkich BB Ciotek
Załączniki
Deizzi
asinka85 śliczna dwójeczka a mina do "śpiewu" córeczki niesamowita.
Aleksp bardzo podoba mi się zdjęcie na rękach to Tatuś? Uwielbiam takie zdjęcia.
Anka wozisz małego w takim dużym foteliku już? Na siedząco? Piękna buźka a z tyłu różowy wózek Laury?
Zabka to dobrze że mały jakąś pasje ma Uroczy chłopak
Truskaffka ale ona ma zjawiskowe oczyska nie jednemu się spodoba.
madziarra21 jakie maleństwo
djkahoney pierwsze i trzecie zdjęcie boskie. Napatrzeć się nie mogę
natalia88 ale już duży
tulipanka a tą panienkę to na fb obserwuje
Zuzkon ślicznie razem wyglądacie. Do twarzy Ci z maleństwem
daffodil86 drugie zdjęcie powala. Urocza minka
szkielko21 ale języczek Boskie zdjęcie będzie miał pamiątkę.
makunia dziękujemy Gabrysi za oczko
Madzia_83 ale duży facecik już pięknie rośnie.
Aleksp bardzo podoba mi się zdjęcie na rękach to Tatuś? Uwielbiam takie zdjęcia.
Anka wozisz małego w takim dużym foteliku już? Na siedząco? Piękna buźka a z tyłu różowy wózek Laury?
Zabka to dobrze że mały jakąś pasje ma Uroczy chłopak
Truskaffka ale ona ma zjawiskowe oczyska nie jednemu się spodoba.
madziarra21 jakie maleństwo
djkahoney pierwsze i trzecie zdjęcie boskie. Napatrzeć się nie mogę
natalia88 ale już duży
tulipanka a tą panienkę to na fb obserwuje
Zuzkon ślicznie razem wyglądacie. Do twarzy Ci z maleństwem
daffodil86 drugie zdjęcie powala. Urocza minka
szkielko21 ale języczek Boskie zdjęcie będzie miał pamiątkę.
makunia dziękujemy Gabrysi za oczko
Madzia_83 ale duży facecik już pięknie rośnie.
Załączniki
daffodil86
Zaangażowana w BB
Makunia- Dziękujemy za oczko! Urocze!
Madzia- Mariuszek na fotkach wygląda jak 3miesięczny chłop! Widać, że mu wygodnie:>
Deizzi- Mały lubi spacerować prawda? Tak ładnie sobie leży w wóziu A jaki już zainteresowany kolorową matą
Madzia- Mariuszek na fotkach wygląda jak 3miesięczny chłop! Widać, że mu wygodnie:>
Deizzi- Mały lubi spacerować prawda? Tak ładnie sobie leży w wóziu A jaki już zainteresowany kolorową matą
Deizzi
Makunia- Dziękujemy za oczko! Urocze!
Właśnie w tym problem że nie lubi. JAk tylko wychodzimy jest wrzask bo przez słońce i wiatr oczów nie może otworzyć a w domu się śmieje. I nie pomaga nawet budka w wózku, cień... A wózek musi być non stop w ruchu... Mam nadzieje że się przyzwyczai ale mata jest dla niego wspaniała śmieje się do zabawek i robi zdziwione miny
reklama
Madzia_83
Deizzi podobni Twoi chłopcy do siebie a mata chyba przypadła do gustu
daffodil86 Mariuszek chyba faktycznie jest duży porównywałam jego wymiary z wymiarami Jasia i mały w 6 tygodniu życia ma tyle wzrostu i waży prawie tyle samo co jego starszy brat w 12 tygodniu dziś mu przywiozłam rzeczy w rozmiarze 68 bo te na 62 to są teraz na niego takie akurat
daffodil86 Mariuszek chyba faktycznie jest duży porównywałam jego wymiary z wymiarami Jasia i mały w 6 tygodniu życia ma tyle wzrostu i waży prawie tyle samo co jego starszy brat w 12 tygodniu dziś mu przywiozłam rzeczy w rozmiarze 68 bo te na 62 to są teraz na niego takie akurat