reklama
Załączniki
anka26_x_07
Mama Laury :)
Jotka ale Dawidek sliczniutki, super chlopak!!! I jakie ma dlugie rzesy fiu fiuuu
truskafffka
Fanka BB :)
Zuzkon ładnie mały się na czworaka prezentuje :-)
Anka ja nie mam dość Ethana...dawaj Lala:-):-) superowy gaduła z Niego, serio bije pokłony
u nas mała śpiewa jak talala ale sylab nie wymawia
Lilu hihi ale wiercipiętek fajowy blondas z Daniela i żadne tam doły, pięknie się rozwija!!!
Jotka nie noooo w tych oczętach to można zatonąć...a poliki tak cudne do całowania ach.. buziaki dla dzielnego naszego słodziaka!:-):-):-)
Anka ja nie mam dość Ethana...dawaj Lala:-):-) superowy gaduła z Niego, serio bije pokłony
u nas mała śpiewa jak talala ale sylab nie wymawia
Lilu hihi ale wiercipiętek fajowy blondas z Daniela i żadne tam doły, pięknie się rozwija!!!
Jotka nie noooo w tych oczętach to można zatonąć...a poliki tak cudne do całowania ach.. buziaki dla dzielnego naszego słodziaka!:-):-):-)
Deizzi
anka26_x_07
Truskafffka twoja sie bierze za raczkowanie a moj sie skupia na mowieniu U nas z raczkowania to tylko podnoszenie dupci i kombinowanie z nogami. Jak narazie na czworaka go nie widzialamSwoja droga to moj bedzie mial ciezko podnies te kilogramy
Filmik wrzuce ale juz nie teraz
Ide spac
Dobranoc
Filmik wrzuce ale juz nie teraz
Ide spac
Dobranoc
anka26_x_07
[video=youtube_share;A5V__YkpvAg]http://youtu.be/A5V__YkpvAg[/video]
reklama
truskafffka
hihi Ethan do schrupania, bardzo mi przypomina mojego osobistego koloska Matika
gaduła pierwsza klasa Melka siedzi mi na kolanach i wpatrzona jak w obrazek, nawija po swojemu do Ethana
Mati też się nie zabierał za raczki, bardziej go korciło podciąganie do siadania i dość wcześnie stabilnie siedział, a tyłek dźwignął jak miał 7 miesięcy i wstał też się dziwiliśmy że miał siłe tyle kilogramów do góry pociągnąć raczkować zaczął jak miał 8 miesięcy skończone
gaduła pierwsza klasa Melka siedzi mi na kolanach i wpatrzona jak w obrazek, nawija po swojemu do Ethana
Mati też się nie zabierał za raczki, bardziej go korciło podciąganie do siadania i dość wcześnie stabilnie siedział, a tyłek dźwignął jak miał 7 miesięcy i wstał też się dziwiliśmy że miał siłe tyle kilogramów do góry pociągnąć raczkować zaczął jak miał 8 miesięcy skończone