reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Naszych Marcowych Maluszków - z komentarzami ;-)

Madzia śliczne chłopaki :) Mariuszek też ma z tyłu dłuższe włosy niż na górze główki czy tylko tak na zdjęciu widać?

Zuzia śliczna księżniczka. Taka delikatna i krucha... Też miałam mieć Zuzanke...

reklama
IMAG0176.jpg

spać nam się nie chcialo i siedzielismy oparci o mame i sie patrzylismy.ale juz grzecznie spimy:)

Załączniki

• IMAG0176.jpg
    IMAG0176.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 62
Madzia brat szczesliwy, mlodszy spokojny wiec czego wiecej chciec :) Super chlopaki!
Ale Zuzia ma dlugie paluszki woow chyba bedzie duza dziewczynka:tak:
Kubus jeszcze ma bledny wzrok ale widac ze bedzie z niego przystojniak!!!! Jak na niego patrze to mi sie przypominaja slowa: jest tu jakis cwaniak :))) Cudowny!!!

tulipanka urocza masz ksiezniczke

deizzi usmiechy pierwsza klasa. Ignas juz jest taki duzy :-)

madzia cudne lobuziaki ;-)

truskaffka coreczka slodziutka :-p

zuzkon Kubus zrobil super pocieszna minke

madzia coreczka piekna. wyglada na starsza

Deizzi nie wiem czy w taki sposób miałam wstawić zdjęcie, jeśli jest źle to napisz jak zrobić żeby było dobrze. i jeszcze możesz uzupełnić tydzień ciąży 39 punktów 10 dostał
DSC01394.jpg
Filip jak miał 18 dni, taki malutki był:) a teraz wielki chłop

Załączniki

• DSC01394.jpg
    DSC01394.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 59
Ostatnia edycja:
kinajaka właśnie o taki format chodziło :) dziękuje jutro uzupełnie wszystko bo dziś już padam :) Niestety dzieci nam rosną... Takie malutkie kruchutkie ciałka nabieraja krągłości, rosną ale zyskujemy z każdym dniem coś innego w zamian. Uśmiechy gesty słówka :)

Madzia Twoje łobuziaki łamią serca :-)kochane chłopaki:-)
Madzia czekamy na zdjęcia ze spacerku :tak: córcia śliczna, to drugie zdjęcie superowe:tak:
Zuzkon prawdziwy mężczyzna z synka:tak: ma takie chłopięce fajny rysy :-)
Kinajaka Slodziak:-) i dawaj więcej tego wielkiego chłopa :)

Deizz
i wrzucam fotkę ze szpitala w załączniku ;)
Zobacz załącznik 550962

a tu jeszcze małe porównanie :)
pierwsze chwile po urodzeniu, z lewej Amelka, z prawej Mati
Zobacz załącznik 550963
i z pierwszej kąpieli
Zobacz załącznik 550964

reklama
Do góry