reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Naszych Marcowych Maluszków - z komentarzami ;-)

reklama
jestem w domu i nareszcie go zobaczyłam. Anka Ethan jest naprawde superancki!!!
makunia Gabrysia jest taka delikatna!
asinka ja sie w Ninie zakochałam!! jaka ona jest cudowna!!!!!!!ciesze się też że już zdrowa :)
madzia Mariuszek robi podobne minki co mój Alex :D też jest taki słodki!
mikowata Leo jest taki fajny!
kinusia jaki dumny tata! :)) a Usia jest naprawdę ładna!
truskafffka twoja córka będzie modelka!!!! jaka ona jest śliczna! jak z obrazka!

GEDC0077.jpgGEDC0082.jpgGEDC0089.jpgGEDC0091.jpgGEDC0097.jpg

Dzisiaj zaliczony pierwszy spacerek i jeszcze pół dnia na ogrodzie bo tak cieplutko było :-)

Załączniki

• GEDC0077.jpg
    GEDC0077.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 83
  • GEDC0082.jpg
    GEDC0082.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 86
  • GEDC0089.jpg
    GEDC0089.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 92
  • GEDC0091.jpg
    GEDC0091.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 80
  • GEDC0097.jpg
    GEDC0097.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 76
Oglądam te wszystkie zdjęcia i nie potrafię się nadziwić jakie słodkości są z tych dzieci :D Patrzę i widzę same modelki i samych słodziaków :> Nic tylko winszować rodzicom za takie zdrowe i piękne pociechy!!!

Mariuszek super kawaler, duży facet :D
Nina wymiata z fryzurką i jak mądrze patrzy :D
Leon słodziak złamie niejedno damskie serduszko, rozkoszny jest!! :D
Michelle widać przyjemnie na spacerku, słodki śpioch :D
Uśmiechy Ignasia urocze, taka radość dziecka to najpiękniejszy widok świata :D

braciszek zabawia siostrę :)
Zobacz załącznik 550457
i żabcia nasza :)
Zobacz załącznik 550460

Ostatnia edycja:
truskaffka mnie rozczulają takie zdjęcia noworodka z kilka lat starszym rodzeństwem, ta ich duma, a jak miło się patrzy jak taki kilkulatek z dumą zaprowadza gości do "nowego nabytku" i dla rodzica jest to bardzo wzruszające... Sliczne dzieci :) Bardzo drobniutką buźkę ma prawda?

Tulipanka śliczna córeczka:)
Deizzi roześmiany Ignaś boski:)
Truskafffka super taki starszy brat:) mój Jasiek dopiero od jakiegoś tygodnia częściej podchodzi i zaczepia Mariuszka, ale miał dużo przeżyć ostatnio, więc na niego nie naciskaliśmy:) a Amelka słodka:)

Moje łobuziaki:)
IMG_3426.jpgIMG_3430.jpgIMG_3433.jpg

Załączniki

• IMG_3426.jpg
    IMG_3426.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 85
  • IMG_3430.jpg
    IMG_3430.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 79
  • IMG_3433.jpg
    IMG_3433.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 85
reklama
Nasza Zuzia wczoraj była na pierwszym spacerku ale zdjęć jeszcze nie zgrałam :-p
Ale wrzuce inne, mała szybko rośnie :-):-) WP_000039 (2).jpgWP_000007.jpg

Załączniki

• WP_000039 (2).jpg
    WP_000039 (2).jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 90
  • WP_000007.jpg
    WP_000007.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 78
Do góry