reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdięcia naszych dzieciaczków i ich mam :-)

Hania jest sliczna ,foteczki bomba i faktycznie na taka duza wyglada :-) My jeszcze nie mamy basenu,podobny jak ma Hania mielismy ale sie przebil.
Adas tez przystojniak rosnie nam ;-)
Oliwierek rosnie w oczach i meznieje a Nelcia na tym ostatnim zdjeciu caly tatus :-) Super foteczki :-)

reklama
Hannah, ja mam taki sam fotelik do karmienia. Hania prawie dotyka stópkami tego podnóżka:szok:, mojej jeszcze bardzo bardzo wiele brakuje :-p

no włśnie też miałam pisać ,że Hania big dziewczynka i wogóle wyglada na nieco starsza:szok:
A mogę wiedzieć ile kosztuje taki fajny basenik???Myślałam o takim malutlim brodziku bo Oli ma taki wielki z Bestwaya a małej może starczy brodzik alw takich jak twój widze coraz wiecej i może warto by było :tak::-)taki zakup poczynić...

no włśnie też miałam pisać ,że Hania big dziewczynka i wogóle wyglada na nieco starsza:szok:
A mogę wiedzieć ile kosztuje taki fajny basenik???Myślałam o takim malutlim brodziku bo Oli ma taki wielki z Bestwaya a małej może starczy brodzik alw takich jak twój widze coraz wiecej i może warto by było :tak::-)taki zakup poczynić...
108 zł + 22 zł kurier.
W cenie są te zabawki co pływają w basenie.

A co do wyglądu Hani to jak idę z nią gdziekolwiek to dają jej 1,5 roczu, 2 latka.

Hannah, i tak Hania nie przebije wnuka naszego klienta :-D Kiedyś przyjechała babcia (żona klienta) z wnuczkiem w wózku. Ja się patrzę, a w tym wózku siedzi centralnie 4-5 latek :szok: Mój tata się pyta - taki duży chłopak, a jeszcze w wózku jeździ?? A babcia na to, że on jest jeszcze malutki, bo ma 1,5 roku. A dosłownie dziecko gigant, dłonie to miał jak bochenki chleba :-D Śmiesznie wyglądał, bo wizualnie jak starszy przedszkolak, a móżdżek na etapie odpowiednim do wieku :happy2:

Hania naprawde jest wielka:szok:ile ma cm???taka dorosla dziewczynka:-)na nocniku widze ze pieknie siedzi u nas brak zapedu:no:
Migotka jakbym czytala o dzieciach mojej kuzynki:-D:-D teraz sa juz w podtawowce ale jak byli mali to babki tylko podgadywaly ze taki duzy chlop a nieposuchany:-D:-D:-D

Nosi ubranka na 80/86 cm, nie wiem dokładnie jej nie mierzyłam.
Ale były dzisiaj fanfary i BRAVA za pierwszą kupę w nocniku. Tak przez tydzień siedziała i NIC:-D:-)

reklama
Do góry