reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdięcia naszych dzieciaczków i ich mam :-)

Moja jest krótka, ale też nosi rozmiar 80. Ale są straszne różnice w rozmiarach, bo niektóre ubranka 80 to już ledwo dopinam, a niektóre jeszcze zwisają.
Właśnie ją zmierzyłam, ma ok.72 cm.

Ostatnia edycja:
reklama
Hannah gratulacje Qpkowe:tak: i faktycznie Hanusia duża dziewczynka :tak::tak:
My się rzadko tu pokazujemy ale zrobimy dziś wyjątek i pokażemy się z wizyty w piaskownicy:-)

jak to było z tą łopatką

portrecik

a z wiadereczkiem było tak

przyłapana ana ucieczce:-)

Ostatnia edycja:
Kathy - I ja twierdze, że niezła laska z Ciebie :p

Ha-NN-aH - Super ten basen i widać, że córci spodobał się.
Gdybym miała porównać nasze Pociechy to moja jest ze 2 albo nawet 3 razy mniejsza.

Puchatka - Fajnie córcia bawi się w piaskownicy :)

Kilka nowych fotek w sumie c.d. ze świeta rodzinnego w przedszkolu u Oliwierka;-):-)

Iśc do mamy czy taty???

hula hoop:-)

Drugi raz na nocniku o dziwo jak mam każe -siedzę sobie:-)

ale ile można.......:confused2::confused2::confused2:

Ja ta,m wolę raczkiem:-D:-D:-D

Często tak mała ma ,że niby idzie ale po paru krokach chyc i juz pełza:-D:-D:-D

Keyko Dominiczka boska poprostu a jaki ładny ma łańcuszek!!!
Ja swojej bym sie troszkę bała założyć...ale u kogoś mi się podoba:-)
A ty normalnie piekna kobita!!!Więcej się pokazuj!!!!
ladny typ urody tak mi sie podoba nieskromnie powiem:sorry:

Kathy normalnie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
dziękuję, ja sama dopiero niedawno zaczęłam się sobie podobać- zawsze nienawidziłam jasnej skóry, rudawych włosów i miliona piegów:confused2:. No i zdjęć nie ma mi kto robić, jedynie za pomoca samowyzwalacza:sorry:
A co do łańcuszka, to Domiś nawet nie widziała kiedy jej zakładam i miała trochę podciągnięty do tyłu, dlatego pewnie przetrwał jej wygłupy;-):laugh2:

keyko - Córcia wyglądała cudnie w tej różowej sukience.
A Ty mi Kogoś przypominasz tylko w tej chwili nie mogę sobie przypomniec kogo :p

Teraz Nasz urodzinowe zdjęcia

Załączniki

• HPIM2820.jpg
    HPIM2820.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 51
  • HPIM2818.jpg
    HPIM2818.jpg
    47,3 KB · Wyświetleń: 48
  • P5242526.jpg
    P5242526.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 50
  • P5242525.jpg