reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdięcia naszych dzieciaczków i ich mam :-)

My świętujemy w sobotę, ale obiecuję ze pojutrze wkleję z naszej imprezki.
Podpatrzyłam troszkę jak to u was wyglądało i jestem zachwycona.
Pola z takim smakiem wszytsko pięknie:tak::-), tulipany jutro też kupię :-) bo pięknie wyglądają.
A panienki takie wystrojone łochocho.:tak:

reklama
Piękne majowe panny rosną dla majowych kawalerów:):) aż ciężko oczy oderwać...oj będą miały dziewczyny powodzenie, ale w sumie czemu się dziwić, jakie mamy, takie córeczki, no nie?
Keyko, Kathy super laski z was
Panistepelek
- rzeczywiście Klaudusia drobniutka, ale ładniusia dziewczyneczka :) a torcik mniam mniam...
Polka, świetne zdjęcia - mieliście jakiegoś profesjonalnego fotografa ?

i tym samym wyszło na to, ze nie potrzebnie został założony wątek 1 urodzinki...więc możne przenieść tamte zdjęcia tutaj? bo na tamtym wątku są tylko zdjęcia Martynki Anusi 80...nie myślicie, ze trochę głupio tak...?

Polka - Bardzo ładnie i elegancko miałas zastawiony stół. A sukieneczka córcia przesliczna. I wogóle malutka taka wesoła.

anusiasac - Zastanawiałm się własnie gdzie wkleić te zdjęcia roczku ale stwierdziłam, że zrobię to tutaj skora tam nikt juz nie zaglada.
A córcia drobna (po rodzicach). 12 mamy szczepienie i ciekawe ile będzie ważyć. Stawiam, że z 9 kg.

Polka - przepiekne fotki, ślicznie urządzone mieszkanko, cudny stół, no i torcik...
O dzidzi nie muszę wspominać, bo piękna!!! Dominika tak samo! Widać że kochane te dzieciaki strasznie :-)

Krówka (torcik) była smaczna? Napisz koniecznie bo mielismy zamawiać, ale w koncu oszczednośc wzięła górę :confused2:

i kilka zaległych migawek...

nikol_11mcy%20042.jpg

nikol_11mcy%20039.jpg

nikol_11mcy%20116.jpg

nikol_11mcy%20135.jpg

nikol_11mcy%20186.jpg

Wszystkim Wam dziękuję za miłe komentarze, ale ja bardzo lubię przygotowywać przyjęcia urodziny itp. zwłaszcza jak mam koncepcję:-)
Kangurko, powiem tak - to co wygląda suuuper nie zawsze tak smakuje, dla mnie torty angielski m.in. krówka są za słodkie sama ta "skorupka" to przecież sam cukier, my zamówiliśmy hiszpańską kawę w środku i jeszcze była beza:eek:. Na następny rok zamówię u sowy tort malinowy jadłam u koleżanki pyyyyyycha taki jakby mus no rewelka bardzo leciutki w smaku nie przesłodzony lekko winny. ohy i ahy.
Ale efekt krowa robi piorunujący bynajmniej u mnie tak było:-)

Zdjecia fantastyczne i dzieciaczki szczegolnie nie mowiac o mamusiach :-)
Polka kolor tulipanow piekny sie i wogole wystroj super :-)

Panistepelek Klaudia drobnisia ale dziewczynki z reguly takie sa.ja ponoc bylam masakrycznie mala,jadlam po 20ml:baffled:Co mala wybrala???
Polka moze powinnas robic imprezkie(czy juz robisz:sorry:)super wyglada stol:tak:wszystko pieknie dobrane a mala to cala ksiezniczka:-)

kangurka - Podoba mi sie ten kapelusik Twojej córci wygląda w nim cudnie.

kwiateczek - Po długich namysłach i siedzeniu wybrała obrączkę.

reklama
Do góry