reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdięcia naszych dzieciaczków i ich mam :-)

My świętujemy w sobotę, ale obiecuję ze pojutrze wkleję z naszej imprezki.
Podpatrzyłam troszkę jak to u was wyglądało i jestem zachwycona.
Pola z takim smakiem wszytsko pięknie:tak::-), tulipany jutro też kupię :-) bo pięknie wyglądają.
A panienki takie wystrojone łochocho.:tak:

reklama
Piękne majowe panny rosną dla majowych kawalerów:):) aż ciężko oczy oderwać...oj będą miały dziewczyny powodzenie, ale w sumie czemu się dziwić, jakie mamy, takie córeczki, no nie?
Keyko, Kathy super laski z was
Panistepelek
- rzeczywiście Klaudusia drobniutka, ale ładniusia dziewczyneczka :) a torcik mniam mniam...
Polka, świetne zdjęcia - mieliście jakiegoś profesjonalnego fotografa ?

i tym samym wyszło na to, ze nie potrzebnie został założony wątek 1 urodzinki...więc możne przenieść tamte zdjęcia tutaj? bo na tamtym wątku są tylko zdjęcia Martynki Anusi 80...nie myślicie, ze trochę głupio tak...?

Polka - Bardzo ładnie i elegancko miałas zastawiony stół. A sukieneczka córcia przesliczna. I wogóle malutka taka wesoła.

anusiasac - Zastanawiałm się własnie gdzie wkleić te zdjęcia roczku ale stwierdziłam, że zrobię to tutaj skora tam nikt juz nie zaglada.
A córcia drobna (po rodzicach). 12 mamy szczepienie i ciekawe ile będzie ważyć. Stawiam, że z 9 kg.

Polka - przepiekne fotki, ślicznie urządzone mieszkanko, cudny stół, no i torcik...
O dzidzi nie muszę wspominać, bo piękna!!! Dominika tak samo! Widać że kochane te dzieciaki strasznie :-)

Krówka (torcik) była smaczna? Napisz koniecznie bo mielismy zamawiać, ale w koncu oszczednośc wzięła górę :confused2:

i kilka zaległych migawek...

nikol_11mcy%20042.jpg

nikol_11mcy%20039.jpg

nikol_11mcy%20116.jpg

nikol_11mcy%20135.jpg

nikol_11mcy%20186.jpg

Wszystkim Wam dziękuję za miłe komentarze, ale ja bardzo lubię przygotowywać przyjęcia urodziny itp. zwłaszcza jak mam koncepcję:-)
Kangurko, powiem tak - to co wygląda suuuper nie zawsze tak smakuje, dla mnie torty angielski m.in. krówka są za słodkie sama ta "skorupka" to przecież sam cukier, my zamówiliśmy hiszpańską kawę w środku i jeszcze była beza:eek:. Na następny rok zamówię u sowy tort malinowy jadłam u koleżanki pyyyyyycha taki jakby mus no rewelka bardzo leciutki w smaku nie przesłodzony lekko winny. ohy i ahy.
Ale efekt krowa robi piorunujący bynajmniej u mnie tak było:-)

Zdjecia fantastyczne i dzieciaczki szczegolnie nie mowiac o mamusiach :-)
Polka kolor tulipanow piekny sie i wogole wystroj super :-)

Panistepelek Klaudia drobnisia ale dziewczynki z reguly takie sa.ja ponoc bylam masakrycznie mala,jadlam po 20ml:baffled:Co mala wybrala???
Polka moze powinnas robic imprezkie(czy juz robisz:sorry:)super wyglada stol:tak:wszystko pieknie dobrane a mala to cala ksiezniczka:-)

kangurka - Podoba mi sie ten kapelusik Twojej córci wygląda w nim cudnie.

kwiateczek - Po długich namysłach i siedzeniu wybrała obrączkę.

reklama
Do góry