reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdięcia naszych dzieciaczków i ich mam :-)

Dzięki Iwonka zaraz cosik wrzucę a moja Nelcia też ma opaline tylko dfłonie i śmiesznie wyglada a to było w kwietniu jak sobie opaliła !!!
I tak jej zostało poliki też hihi.A tak pilnuje aby ja słonko nie za bardzo wzięło (małego nie eksponowałam do 3 latek na słonko -strach był bo skóra delikatna)
A tu raz nie posmarowałam i ją wzięło ahhhhhh.:-p

reklama
Kathy zdjecia super,Nelcia juz wielka:tak:rowerek super ale ja cos nie moge otwierac zdjec dodanych przez ten fotos:baffled:otwiera mi sie straaasznie dlugo:bafled:

Kamilka a Adas to chlop normalnie jak Dab:szok:jakie ma oczeta,te rzesacze dlugie i zalotne:-)

Kamilka Adaś ma śliczną karnację w ogóle caly śliczny jest :tak:

Kathy w końcu widzę jak wygladasz :-) zazdroszczę figurki

Ha-nn-ah a Twoja niunia na 1 zdjęciu wygląda jakby miała 2 latka. Musimy kiedyś koniecznie poznac naszych milusińskich :tak:

No nie mówcie,że wygladacie gorzej odemnie:baffled:
A ja poprostu do swojej wagi wróciłam :tak:
Zawsze tak wygladam i dobrze się czuje w tej wadze a najlepsze ,że wszytko bez wyżeczeń narzekałam na poczatku alw po roku karmirnia samo zleciało.......:szok:

reklama
Hania się już w basenie kąpała???????????
:confused:
No jasne, na termometrze było ponad 30 stopni, wlałam ciepłą wodę i heja. ALe miała radochę, nie chciała wyjść.:tak::-) Ja jestem z tych hartujących mam. ;)

Cosmo
zapraszam do nas :) po urodzinkach na ogrodzie będzie mnóstwo atrakcji dla dzieci, także nudzić się nie będą, a my miałybyśmy czas na opalanie.

Ostatnia edycja:
Do góry