reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdięcia naszych dzieciaczków i ich mam :-)

Dzięki Iwonka zaraz cosik wrzucę a moja Nelcia też ma opaline tylko dfłonie i śmiesznie wyglada a to było w kwietniu jak sobie opaliła !!!
I tak jej zostało poliki też hihi.A tak pilnuje aby ja słonko nie za bardzo wzięło (małego nie eksponowałam do 3 latek na słonko -strach był bo skóra delikatna)
A tu raz nie posmarowałam i ją wzięło ahhhhhh.:-p

reklama
Kathy zdjecia super,Nelcia juz wielka:tak:rowerek super ale ja cos nie moge otwierac zdjec dodanych przez ten fotos:baffled:otwiera mi sie straaasznie dlugo:bafled:

Kamilka a Adas to chlop normalnie jak Dab:szok:jakie ma oczeta,te rzesacze dlugie i zalotne:-)

Kamilka Adaś ma śliczną karnację w ogóle caly śliczny jest :tak:

Kathy w końcu widzę jak wygladasz :-) zazdroszczę figurki

Ha-nn-ah a Twoja niunia na 1 zdjęciu wygląda jakby miała 2 latka. Musimy kiedyś koniecznie poznac naszych milusińskich :tak:

No nie mówcie,że wygladacie gorzej odemnie:baffled:
A ja poprostu do swojej wagi wróciłam :tak:
Zawsze tak wygladam i dobrze się czuje w tej wadze a najlepsze ,że wszytko bez wyżeczeń narzekałam na poczatku alw po roku karmirnia samo zleciało.......:szok:

reklama
Hania się już w basenie kąpała???????????
:confused:
No jasne, na termometrze było ponad 30 stopni, wlałam ciepłą wodę i heja. ALe miała radochę, nie chciała wyjść.:tak::-) Ja jestem z tych hartujących mam. ;)

Cosmo
zapraszam do nas :) po urodzinkach na ogrodzie będzie mnóstwo atrakcji dla dzieci, także nudzić się nie będą, a my miałybyśmy czas na opalanie.

Ostatnia edycja:
Do góry