reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Anika trójpak?:szok::-D nie no raczej nie:)
Kasik za dwa tygodnie będzie już wiadomo co i jak :) jeden czy dwa obojętnie, ważne żeby w ogóle był jakiś maluszek, a przez te 2 tygodnie różnie może być..

reklama
hej ja dopiero z pracy czekałam cały dzień na taką rewelacyjną wiadomość :-) enni gratuluję super beta teraz będziemy trzymać kciuki za wizytę serdudzkową:tak:
Kasik Ty śpioch jak mój M :laugh2:;-) fajnie że ogarniasz obowiązki masz ich sporo .Najważniejsze że Junior zdrowy:tak: buziaki pozdrawiam

Enni cudowny przyrost! Obstawiamy bliźniaki:rofl2: Ale masz rację. To nie ważne jedno czy dwa, ważne żeby dziecko rozwijało się i było zdrowe. Ja miałam drugie podglądanie w sobotę. Wszystko było dobrze :tak: Następna wizyta dopiero 13 maja. Oj czas będzie mi się dlużył...

OlaSzy jak wrażenia po wizycie?

Enni śliczna beta [emoji3] gratuluje kochana [emoji8] oby dni do kolejnej wizyty i cudownego widoku usg zleciały ci jak najszybciej [emoji6]

cześć dziewczyny...
podczytuję Was od dawna, a dzisiaj koniecznie muszę się z kimś podzielić moją radością.... Wy zrozumiecie ją najlepiej :-)

po długiej walce - 2 stymulacje, 3 nieudane transfery, zmiana realizatora na Gameta Rzgów ostatnie podejście i transfer - wczoraj 10dpt beta 814,5

cieszę się przeogromnie :-)

Enni, hahaha pisząc o trójpaku miałam na mysli Ciebie+dziecko+dziecko :))) no trójka to juz by była przesada, no nie? :)

Marcysia, podejrzewam, że czas CI sie niemiłosiernie wydłuży, ale pomysl, jak cudownie za dwa tygodnei bedzie zobaczyć Twoją Pociechę :)

OlaSzy, do raportu :)

Koparka, gratuluję!:) piekna, wysoka beta - ile zarodków miałaś podanych? kto jest Twoim lekarzem w Rzgowie?
jesteś kolejnym pozytywnym przypadkiem z tej kliniki :) moze to przypadek, ze wąlsnie tam sie udało, ale z uwagi na to, ze niebawem zaczynam swoja przygodę z tym miejscem, to pozytywnie mnie to nastraja ;)

koparka - witaj wśród nas :). Gratuluję wysokiej bety. Ile i ilu dniowe zarodki miałaś podane?
Cieszę się, że w końcu Ci się udało. Takie wiadomości bardzo pozytywnie nastrajają :)

enni - no ciekawa jestem czy masz jednego kropka czy jednak dwa. Kiedy kolejna wizyta?

Odpoczywamy do 8 maja. :)

Kalendarz

MAJ

08 - Madziulka Rz - wizyta u gina prowadzącego
08 - DW87 - ustalanie planu działania
11/13 - Hess - wizyta przed crio
13 - marcysia - kolejne spotkanie z Kropkiem
14 - niebajka - wizyta przed crio
14 - enni - usg serduszkowe
15 - ilka_a - wizyta przed stymulacją
Hess - criotransfer

Ostatnia edycja:
Hess miałam podaną jedną pięciodniową blastocystę kl.4 mamy jeszcze 3 mrozaczki też klasy 4

anika11 moim lekarzem jest M.R. - lekarz bardzo dokładny ale mało wylewny. W poprzedniej klinice nasze zarodki były maksymalnie 2 klasy, a teraz w Rzgowie cztery kl. 4 i pierwszy udany transfer, więc może coś w tym jest, że właśnie tam się udało... oby to miejsce było szczęśliwe również dla Ciebie!

reklama
Koparka gratulacje :) najlepsze jest to że ja również wczoraj byłam na becie w Gamecie :)))) tylko ze u R.B ;) to ja już myślałam że mam wysoką betę, ale Twoja jest mega:)tez przenioslam się do rzgowa z innej kliniki po nieudanym ivf

Kochane dziewczynki dziękuję Wam jeszcze raz ale to tak po cichu :) głośno Wam podziękuję po wizycie ❤ którą mam 14.05

Ostatnia edycja:
Do góry