reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Jutro trzymamy kciuki za enni i OlaSzy :)

Kalendarz

KWIECIEŃ

30 - enni - II pozytywna beta! i wizyta w klinice
30 - OlaSzy - usg serduszkowe

MAJ

08 - Madziulka Rz - wizyta u gina prowadzącego
08 - DW87 - ustalanie planu działania
11/13 - Hess - wizyta przed crio
14 - niebajka - wizyta przed crio
15 - ilka_a - wizyta przed stymulacją
Hess - criotransfer

reklama
Kasik dziekuje :) mam mega stres...o 14 mam wizyte także zaraz wam napisze co i jak.
Powiem wam szczerze że dawno nie mialam tak ładnej cery hehe,jak buzka niemowlaczka :)
OlaSzy powiedz mi czy na wizycie pecherzykowej byłaś w Gamecie? Jesteś z Poznania? No i kciuki ❤ :) daj zna po wizycie

enni - wszystkie wizyty już robiłam w Poznaniu. dr P. pozwolił mi, bo stwierdził, że tyle się najeździliśmy, że już odpuszczamy sobie USG w Rzgowie, tylko mam wszystkie wyniki wysyłać mailowo :) i tak, od 7 lat jestem z Poznania (a dokładniej zamieszkaliśmy rok temu w pięknej Dąbrówce pod Poznaniem :))

Za 2 h wizyta! Boję się, ale i nie mogę się doczekać ;-)

Ostatnia edycja:
OlaSzy, pieknych widoków:) myśle, że to bardzo rozsadne - chodzić teraz w Poz do gin, niepotrzbne już takie wyjazdy. a zdradzisz, do kogo chodzisz w naszym meiscie? Dąbrówka piękna!!! ostatnio się nia zachwycilam :) ja mieszczuch totalny... ale to wynika z momentu dziejowego, w ktorym aktualnie jestem, bo z urodzenia i z wyboru - wolę wieś spokojną, wieś wesoła :)

Enni, daj szybko znac, co i jak:) jestem z Tobą myslami:)

niebajko, juz po poludniu weekend!!:) dobrej aury w miescie, głowie i serduchu!

cześć dziewczyny. Ja też ostatnio zapracowana:tak:,ale was tu podczytuję :-)
enni mocne kciukasy za prawidłowy przyrost niestety mam 2 zmianę i zobaczę dopiero wieczorem jak tam u Ciebie,ale mam nadzieję że maluszki dobrze się zadomowiły:tak:
Olaszy pięknych widoków:tak:
Kasik Ty mamusia masz teraz pełne ręce roboty. Mały ładnie Ci przesypia noce? Pewnie Twoja mama nie może się nacieszyć wnuczkiem:-)

KasiaMakaronik dzisiaj karmilam Juniora w nocy o 22:35, 02:00, 04:55, 08:05 a kazde karmienie ze zmiana pieluchy trwa okolo 40 minut, pozniej jeszcze trzeba ululac do snu, czasami podawac smoczek itp. Tak wiec spie po 1-2 godzin ciagiem i znowu karmienie. Za to na spacerze potrafi spac nawet 5 godzin ;)

reklama
kasik36 - fajnie, że Junior zdrowo rośnie. Ze spadkiem ciężko, tylko podczas spacerów nie śpij ;) Dużo zdrówka Wam życzę i odzywaj się tu czasem :)

Do góry