reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Anika trójpak?:szok::-D nie no raczej nie:)
Kasik za dwa tygodnie będzie już wiadomo co i jak :) jeden czy dwa obojętnie, ważne żeby w ogóle był jakiś maluszek, a przez te 2 tygodnie różnie może być..

reklama
hej ja dopiero z pracy czekałam cały dzień na taką rewelacyjną wiadomość :-) enni gratuluję super beta teraz będziemy trzymać kciuki za wizytę serdudzkową:tak:
Kasik Ty śpioch jak mój M :laugh2:;-) fajnie że ogarniasz obowiązki masz ich sporo .Najważniejsze że Junior zdrowy:tak: buziaki pozdrawiam

Enni cudowny przyrost! Obstawiamy bliźniaki:rofl2: Ale masz rację. To nie ważne jedno czy dwa, ważne żeby dziecko rozwijało się i było zdrowe. Ja miałam drugie podglądanie w sobotę. Wszystko było dobrze :tak: Następna wizyta dopiero 13 maja. Oj czas będzie mi się dlużył...

OlaSzy jak wrażenia po wizycie?

Enni śliczna beta [emoji3] gratuluje kochana [emoji8] oby dni do kolejnej wizyty i cudownego widoku usg zleciały ci jak najszybciej [emoji6]

cześć dziewczyny...
podczytuję Was od dawna, a dzisiaj koniecznie muszę się z kimś podzielić moją radością.... Wy zrozumiecie ją najlepiej :-)

po długiej walce - 2 stymulacje, 3 nieudane transfery, zmiana realizatora na Gameta Rzgów ostatnie podejście i transfer - wczoraj 10dpt beta 814,5

cieszę się przeogromnie :-)

Enni, hahaha pisząc o trójpaku miałam na mysli Ciebie+dziecko+dziecko :))) no trójka to juz by była przesada, no nie? :)

Marcysia, podejrzewam, że czas CI sie niemiłosiernie wydłuży, ale pomysl, jak cudownie za dwa tygodnei bedzie zobaczyć Twoją Pociechę :)

OlaSzy, do raportu :)

Koparka, gratuluję!:) piekna, wysoka beta - ile zarodków miałaś podanych? kto jest Twoim lekarzem w Rzgowie?
jesteś kolejnym pozytywnym przypadkiem z tej kliniki :) moze to przypadek, ze wąlsnie tam sie udało, ale z uwagi na to, ze niebawem zaczynam swoja przygodę z tym miejscem, to pozytywnie mnie to nastraja ;)

koparka - witaj wśród nas :). Gratuluję wysokiej bety. Ile i ilu dniowe zarodki miałaś podane?
Cieszę się, że w końcu Ci się udało. Takie wiadomości bardzo pozytywnie nastrajają :)

enni - no ciekawa jestem czy masz jednego kropka czy jednak dwa. Kiedy kolejna wizyta?

Odpoczywamy do 8 maja. :)

Kalendarz

MAJ

08 - Madziulka Rz - wizyta u gina prowadzącego
08 - DW87 - ustalanie planu działania
11/13 - Hess - wizyta przed crio
13 - marcysia - kolejne spotkanie z Kropkiem
14 - niebajka - wizyta przed crio
14 - enni - usg serduszkowe
15 - ilka_a - wizyta przed stymulacją
Hess - criotransfer

Ostatnia edycja:
Hess miałam podaną jedną pięciodniową blastocystę kl.4 mamy jeszcze 3 mrozaczki też klasy 4

anika11 moim lekarzem jest M.R. - lekarz bardzo dokładny ale mało wylewny. W poprzedniej klinice nasze zarodki były maksymalnie 2 klasy, a teraz w Rzgowie cztery kl. 4 i pierwszy udany transfer, więc może coś w tym jest, że właśnie tam się udało... oby to miejsce było szczęśliwe również dla Ciebie!

reklama
Koparka gratulacje :) najlepsze jest to że ja również wczoraj byłam na becie w Gamecie :)))) tylko ze u R.B ;) to ja już myślałam że mam wysoką betę, ale Twoja jest mega:)tez przenioslam się do rzgowa z innej kliniki po nieudanym ivf

Kochane dziewczynki dziękuję Wam jeszcze raz ale to tak po cichu :) głośno Wam podziękuję po wizycie ❤ którą mam 14.05

Ostatnia edycja:
Do góry