reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

WRZESIEŃ:

15.09.2014 Milena wizyta u gina prowadzącego
15.09.2014 Kasik wizyta u immunologa
15.09.2014 Kotuska wizyta
15.09.2014 Syllka wizyta u gina prowadzącego
15.09.2014 Anulla wizyta
15.09.2014 Marikka transfer

16.09.2014 Anuszka wizyta
16.09.2014 Madziula87 wysoka beta
18.09.2014 Natanka wizyta pęcherzykowa
18.09.2014 Hania wizyta
18.09.2014 Agaawa wizyta
22.09.2014 Milena prenatalne USG
22.09.2014 Magda wizyta u gina prowadzącego
24.09.2014 Smerfeta badania prenatalne
25.09.2014 Kasik prenatalne
26.09.2014 Magda, echo serca
26.09.2014 Olusia badania prenatalne
30.09.2014 Kasik wizyta u gina prowadzącego

PAŹDZIERNIK:
01.10.2014 Montana wizyta w klinice USG połówkowe
04.10.2014 Jazzabell badania prenatalne
09.10.2014 KasiaMakaronik wizyta
17.10.2014 Agaawa USG połówkowe
23.10.2014 Madziulka Rz wizyta u immunologa

Dołączam fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny kciuki za dzisiejsze wizyty :tak:
Marikka &&& za udany transfer
:-)
Anulla beta piękna, wierzę że plamienia nie szkodzą kropeczkowi i lekarz to potwierdzi :tak::-)
Olusia jak u Ciebie dzisiaj?

Aaaaa to już dzisiaj! :szok: Stres od rana :)
Cały czas mam czarne wizje, że żadna komórka się nie zapłodniła :-(
Chciałabym mieć już to za sobą, a tu jeszcze w pracy trzeba wysiedzieć 4 godziny.
Ponoć po Relanium się wyluzuję ale czy nie za bardzo? Bo mam jeszcze go brac klika dni po transferze. Da się po tym normalnie funkcjonować/pracować/prowadzić auto?

Genna leżę i kwiczę .... mam nadzieję ,że skończę co najmniej w jednym takim miejscu :-) :-D

Kciuki ogromne za dzisiejsze wizyty i transfer Mariki , by maluszek dobrze przytulał się do mamusi :-)

a ja troszkę odpędzam myśli od wszystkiego , choć to trudne , na przykład myślę ,że byłabym już po pierwszej becie :-(
próbuję odpędzić myśli i rzucić się w wir pracy , a przy weekendzie spotkań ze znajomymi.
odliczam również dni do wizyty w nowej klinice i 23 paź. wizyty immunologicznej.
Za wszystkie bardzo mocno trzymam kciuki i codziennie Was podczytuję :-)

Marikka nietety prowadzenie auta odpada, możesz spowodować wypadek, ja generalnie spałam i byłam oszołomiona, pamiętaj żebyście zjecs zanim weźmiesz relke , ja za pierwszym razem wzięłam na czczo i miałam odlot , siedziałam z bananem na twarzy , lekarz do mnie cos mówił a ja jak kamień z uśmiechem na twarzy hahahaha wiec najlepiej pierwsze 2 dni siedź w domu i niech kropek sie wgryza :)

Kotuska specjalnie zdjęcie dla ciebie pierwszy dzien 18 tygodnia i moj brzuch :p a chyba najbardziej to UU widać bo one urosły a brzuch nie :p zawsze taki miałam tluszczykowy mięciutkie :) teraz tylko stwardniał :)
ImageUploadedByForum BabyBoom1410764848.765271.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1410764848.765271.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1410764848.765271.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 81
reklama
PS odrosty na włosach juz pofarbowane :p wiec wyglądam jak człowiek
Jak chce zrobic sobie zastrzyk to musze trochę poprzesuwac UU bo brzucha nie widzę :p wszyscy moi koledzy zauważyli ze mi piersi urosły haha

Do góry