reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

dziewczyny ja jestem po kiepskiej nocy. Od 2.30 nie śpię, bo dostałam plamień i przestraszyłam się, że to koniec. Ale to były brązowe plamienia. Ból miałam tak potworny, że myślałam, że @ dostanę. Brałam no spę, ale nie pomogło. W sumie teraz lepiej jest tylko trochę. Rano jak wstałam to chodziłam w pół zgięta i bolało i kłuło i już sama nie wiem. Trochę mi przeszło, ale nie wiem czy to normalne.
Na wtorek chcę umówić się do swojego gin - pewnie nie będzie nic widać na usg, ale chociaż może zwolnienie mi da do końca tyg, a od 15.09 biorę 2 tyg urlopu żeby poleżeć w domu. To jeszcze zależy od dzisiejszego wyniku. No i do lekarza albo pojadę w sobotę, albo 15.09, bo mąż weźmie też urlop, więc jak coś to też się z Wami spotkam chociaż na chwilę:)

Kasik, powiedz czy pijesz dalej olej? A ja może mam zmniejszyć dawkę acesanu do 1 tabletki dziennie? Może od tego mam plamienia? Już nie wiem sama co robić. Zaraz się zbieram i ok 8 jadę na betę.

reklama
Dziewczynki
Mam delikatna sprawę. . .
Co mogę brać na biegunkę ?
Kiedyś jak byłam po transferze to w aptece zalecili mi smecte, wczoraj niby też, ze nie szkodzi, że nie wchłania się i takie tam ale w ulotce nie ma jasno napisane ze w ciąży nie mozna brać no ale czyli badań na kobietach w ciąży nie przeprowadzono. Na jednym forum przeczytałam ze niby nie powinnam . . . Co mam robić, mecze się drugi dzień. Ja mam czasem takie jazdy po wycięciu tego mojego worka żółciowego ale zawsze stoperan albo smecta i po sprawie . . .

robiłam dziś test - 10dpt. Są 2 kreski, tylko druga taka blada. No ale mam nadzieję, że beta będzie prawidłowa.

Załączniki

• Zdjęcie0127.jpg
    Zdjęcie0127.jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 52
Piękny bladzioch.
Ja też takiego miałam.
Główa do góry.zobacz ze wiele z nas ma jakieś plamienia nie martw się tak, proszę, to nie pomaga. . .

postanowiłam, że jak beta będzie rosła to od jutra idę na zwolnienie. Urlop jakoś załatwię przez koleżankę z pracy, a jutro postaram się zapisać do swojego gin.
kurcze te plamienia są dosyć mocne :-( Dzisiejsze wyniki między 12 a 13 będę miała

reklama
Anulla kochana , no spa i magnez i lezenie , odpoczywanie nic wiecej ne zrobisz , a jak juz obdzieliłaś teraz na zwolninie i bedzie to na pewno juz ciążowe to po co potem urlop?
Bladzioch piękny a beta bedzie jeszcze ładniejsza :) kciukaski kochana mocne trzymam :)

Anuszka ne pomogę co w ciazy mozna brać na biegunka , na szczęście tego nie przerabiałam :)

Weczoraj poszlismy do znajomych i chyba za długo siedziałam mocno zgięta i wczoraj juz mnie podbrzusze bolało wiec trochę stałam aż poszłam do domq do łóżeczka :) dzisiaj od rana nadal boli:/ obcy chyba tak nie lubi siedzieć :p

Ostatnia edycja:
Do góry