reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Genna, widzę zaczynasz tworzyć akcesoria dla obcego ;) jak będą gotowe to prosimy fotki ;)
Ja się cieszę bo czy dziewczynka czy chłopiec i tak radość wielka ;) tylko takie niedowierzanie bo tyle osób mi wrozylo chłopca a tu dr mówi dziewczynka ;) Z ubrankami niebieskimi jest co zrobić bo urodziła kuzynka i koleżanka obie mają chłopców więc chętnie przygarna ;) Ja mam może ze 3~4 rzeczy a teściowa jak taka mądra niech się martwi co zrobić z tymi co uskładała ja kazałam jej czekać :p

Twoja teściowa to przynajmniej sie interesuje a moja ma mnie w nosie , miała problem ze nie mogłam jechac z babcią M do lekarza bo strasznie sie czułam patrz kłaczkowałam :p i ona musiała specjalnie z działki zjeżdżać a ja juz pojawiła sie u nas po 2 miesiącach to nawet nie zapytała jak sie czuje i nie widziała zdjeć obcego, a moi rodzice to specjalnie przyjeżdżają na film z obcym w roli głównej :)
A pomysły na akcesoria sa w głowie bo szyć będe dopiero po remoncie czyli jakos w listopadzie :)
Mimozama narazie to takie uczucie przelewanie w brzuchu , gdyby nie dziewczyny kitę juz to przechodziły to bym nie zwróciła na to uwagi :)

Genna wszystko obcemu sama robisz?:szok: zazdroszczę:) bo ja nawet mam problem dziure zaszyc, nie mówiąc już o obsłudze maszyny do szycia:) Co do transferu jakoś się nie nastawiam...:(
Magda dziękuję za dopisanie do listy:)

Właśnie strasznie boli mnie jajnik:( czy się cos tam dzieje? peka? sorrki zle ponowie pytanie. Po co mam badać progesteron? o czym on świadczy? czy pękł pęcherzyk?

Ostatnia edycja:
Enni tak sama :) babcia była właściwie jest szwaczką i chyba po niej smykałkę odziedziczyłam :) maszynę dostałam od koleżanki (stara bo ma jakies 41 lat , pierwszy Łucznik) jakos czas temu więc teraz płynę a tak to zawsze do babci jeździłam na zszycie :) ja bardzo lubię zmieniać wystrój mieszkania dodatkami wiec teraz mi wygodniej

Smerfetko dziękuje za tak treściwą odpowiedź :-)
Więc badania u genetyka będę chciała jak najszybciej wykonać , a u immunologa to jakie badania?
skierowanie też potrzeba ?
Ibuprom pielęgniarki mi powiedziały ,że mogę zażywać , więc nie wiem czy ma to tak duże znaczenie .......
Wszystkie badania wirusologiczne miałam robione i było ok .
Przeziębień nie miałam .

Madziulka ibuprom niszczy komorki, tez sie dowiedzialam o tym na forum, lekarze jakos o tym nie mowia. Zawsze bralam duze ilosci ibupromu max podczas @ czyli w momencie powstawania komorek. Co do immunologii to jak na nfz to potrzebujesz skierowanie, prywatnie nie. Warto zrobic nk (subpopulacje limfocytow), bialko S i bialko C. To chyba najwazniejsze, ja robilam jeszcze inne, jutro Ci napisze jakie.

Anuszka tak myśle o tej twojej becie, moze byc tak.... Miałas dwie kropki i beta zwolniła pózniej bo jeden mógł nie dac rady a teraz ten drugi walczy :) zatem kciuki
Genna
Też tak myślę, gdzieś tu nawet o tym pisałam ale dopiero ty mnie w tym utwierdzasz . . Dzięki

Fajnie ze szyjesz. Ja też mam nadzieję coś takiego kiedyś sama robić. . .

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry