reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Dzień doberek kochane ciężaróweczki, stumulowane i czekające na betę (czyli tez ciężarówki ;-))

Syllka szok jak czas leci, tyle Co walczyłaś o kropka a tutaj już wiadomo że córunia, gratuluje;)
Hania nie zamartwiaj się będzie dobrze, musi być:)
Kasik, Smerfeta cieszę się że u Was wszystko dobrze:) jesteście mi tutaj najbliżej serca;):) bo "znam" już Was ponad rok :szok:

Dzisiaj miałam wizytę no i na szczeście mam pęcherzyk 18mm, a endo 9mm (19dc) czyli wychodzi na to że mam bardzo póżno owulacje. teraz mam wizyte w piątek:) i mam zbadac progesteron, po co się go bada? mam tylko nadzieje że mój pęchol nie zastrajjkuje i peknie jak się należy :tak: Strasznie się cieszę z tego pęcherzyka, tym bardziej że nie brałam żadnych wspomagaczy, naturalny cykl:)

Ostatnia edycja:
anuszka - fajnie, że beta przyrasta :) Kciuki mocne!
Olusia, biedaku, że też Cię teraz dopadło. Leż i wygrzewaj się.
Madziula - niech się dzielą!
Sylkaa - gratuluję córci!

Moje dotychczasowe badania - oprócz tej witaminy D3 wyszły OK. W poniedziałek 8 IX mamy wizytę w Łodzi w poradni genetycznej. Z jednej strony się cieszę. że wyniki są w porządku, a z drugiej strony wkurza mnie to bardzo, bo ciągle nie znam przyczyny :(

Dziewczynki
Kiedy u was było widać coś na usg, chodzi mi o pęcherzyk...
Bo moja ginka nie umawia mnie na usg bo mówi ze beta jest jeszcze niska. Gdzieś w necie przeczytałam ze niby od 1000j bety może być widać pęcherzyk ciążowy . . . To u mnie przy dobrym minimalnym przyroście może to nastąpić dopiero w przyszłym tygodniu

anuszka też słyszałam, że powyżej 1000 dopiero coś widać. Najważniejsze, że leniuszek się ruszył, kciukasy :tak::-)

KasiaMakaronik w takim razie czekam jutro na relację z wizyty

Infinity kawał baby już z Twojej córci ;-):-D

Enni cieszę się, że u Ciebie wszystko idzie zgodnie z planem, oby już tak zostało do wielkiej bety :tak::tak::tak:

Ewelina a co u Ciebie, wróciłaś do pracy? Jak się czujesz?

WRZESIEŃ:

03.09.2014 Infinity, echo serca córci
03.09.2014 Kasik81 podglądanko

04.09.2014 Hania wizyta serduszkowa
04.09.2014 Mimozama wysoka beta
04.09.2014 KasiaMakaronik wizyta
05.09.2014 Chloe wizyta serduszkowa
05.09.2014 Marikka podglądanko
05.09.2014 Olusia wizyta u gina prowadzącego
05.09.2014 enni podglądanko
08.09.2014 Milena prenatalne~krew
08.09.2014 Mimozama wysoka beta
08.09.2014 alternatywa wizyta u genetyka
09.09.2014 Montana USG
10.09.2014 Smerfeta wizyta
11.09.2014 Syllka wizyta u genetyka
12.09.2014 Magda, USG połówkowe
15.09.2014 Milena wizyta u gina prowadzącego
15.09.2014 Kasik wizyta u immunologa
15.09.2014 Kotuska wizyta
15.09.2014 Syllka wizyta u gina prowadzącego
18.09.2014 Natanka wizyta pęcherzykowa
22.09.2014 Milena prenatalne USG
22.09.2014 Magda wizyta u gina prowadzącego
24.09.2014 Smerfeta badania prenatalne
25.09.2014 Kasik prenatalne
26.09.2014 Magda, echo serca
30.09.2014 Kasik wizyta u gina prowadzącego

PAŹDZIERNIK:
04.10.2014 Jazzabell badania prenatalne

Dołączam fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kasik Hej teraz czuje sie juz dobrze dziekuje :) z pracy zrezygnowalam jestem na zwolnieniu i mysle ze tak zostanie do porodu . W pracy nie sa zachwyceni no ja tez bo najnizsza krajowa niestety ale synus najwazniejszy . Jakos damy rade . :rolleyes:
Ciesze sie ze u ciebie sie wyjasniła przyczyna tych niedobrych zeczy .

Anuszka tak myśle o tej twojej becie, moze byc tak.... Miałas dwie kropki i beta zwolniła pózniej bo jeden mógł nie dac rady a teraz ten drugi walczy :) zatem kciuki

Alternatywa ciesze sie ze badasz sie ze wszystkich stron :)

Natanka robiłaś dzisiaj bete?

Enni to juz tuż tuż :) teraz trzymam kciuki za transfer :) ostatni w twoim życiu i najważniejszy ;)

Infinity duża ta twoja kruszynka , ciesze sie ze tak walczy dzielnie :)

Magda dziewczynki sa grzeczniejsze :) wiec sie ciesz tylko nie wiem co z tymi Niebieskimi ubrankami :)

A ja od wczoraj mam Bulgotania w brzuchu , wczoraj myslalam ze mi burczy bo możliwe ze głodna byłam :) ale dzisiaj to juz nie z głodu wiec obcy daje o sobie znac pierwszy raz :)

Dzisiaj zakupiła te kilka materiałów do pokoju dla obcego , bedzie pościel, mini firanka, girlanda , poduszki i taki do łóżeczka ochraniacz :) moze nawet rożek zrobię a wszystko szaro biało żółte :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry