reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Madziulka, wyniki super.Odnosnie PRG to mój prof mówil ze PRG przy swiezym transferze nie jest istotny (niby po stymulacji to jest jakoś inaczej liczone) Natomiast juz przy crio musi byc niski tak mniej niz 1,5 ng.

Natanka, zaklinam Twój brzuszek i przesyłam &&&&&&& :tak:

Smerfeta, jak to jest z tymi mdłosciami. Miałam wieksze teraz mam mniejsze, wczoraj w ogóle nie miałam, dzis takie delikatne tylko z rana. I juz zaczynam sie martwic czy wszystko ok.Brzuch tez jakos nieszczególnie czuje.

reklama
Kotuska nie stresuj sie chwilowym brakiem kłaczków ;) ja tez aż 5 dni w pewnym momencie ich nie mialam i sie zestresowalam a potem wróciły z dziesięciokrotna siłą :) ciesz sie kochana :)
A ja dIsiaj jesCze nie wymiotowalam :) jupi a teraz nawet chipsa zjadłam :) ale jet super :) byle do wieczora zeby zobaczyć gdzie obcy sie schował :)

Genna, mi sie zaokrągliły biodra i tak sobie o Tobie pomyślałam że moze obejrzyj sie dookoła bo obcy może sie zaczaił w tylnych częsciach albo moze w boczkach... taki z niego żartowniś !

Ja juz odliczam do poniedziałkowej wizyty.... cała w strachu....

Madziulka, tak jak Kotuśka pisze! do 1,5 ng najbezpieczniej, powyżej niestety jest obawa, że zarodek się nie zagnieździ :no:, także zdaj się na Pana Dr i będzie dobrze! :-) powodzenia!

Za wszystkie w potrzebie kciuczki! :-)

Madziulka wyniki super! :-)

Genna super, super! Trzymam dalej kciuki za brak kłaczków :-D czekamy na info z wizyty

Kotuska dziś miałam tylko rano mdłości a teraz jestem na działce w lesie i zupełnie nic! Za to czasem na jakiś zapach mnie mdli i ciężko cokolwiek mi wypić. Najlepiej wchodzi woda gazowana. A na brzuch to chyba jeszcze za szybko? Choć mi już wylazł ale może dlatego że ogólnie jestem szczupła tylko brzuch zaniedbany miałam po latach starań i to właśnie ten tłuszczyk mi wyszedł

Anulla kciuki za jutro! Masz rację, będzie co ma być nie ważne czy się stoi czy leży ;-) choć wiadomo raczej oszczędzać się więc kupuj auto i mocno przymierzaj się za kierownicą :-) a jakby co oferuje forda ;-)

Hejcia laseczki
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==

Magda_7891 U mnie wszystko ok.. plamien dzis nie mialam, chodzilam wiecej pierw po sali a potem na korytarz i szlam sama do lazienki i moge wziasc kapiel.. wiadomo wszystko z umiarem... lekarz nz wizycie mowic ze jest szansa ze wyjde w piatek ale czy na pewno to pewnie bedzie zalezalo czy beda plamienia itp... i pewnie dowiem sie moze jutro a w piatek na pewno...
1zIggET8dLQXapoHBAA7
dzis mialam troche kolezanek z pracy, wpadla moja najlepsza kumpela, zreszta nie tylko dzisiaj byla.. byl moj mezus i tesciowa z tesciem... wiec mialam co robic...
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==
klaczki tez byly do poludnia, a popoludniu troche mnie mdlilo i nic poza tym.... a dzis zauwazylam ze cos mi troszke brzuszek wypchalo...
1zIggET8dLQXapoHBAA7

Kasik, cieszę się, że plamienia ustały :tak:

Madziulka Rz wyniki super :tak:

Ostatnia edycja:
Olusia, fajnie że pozwolili ci wstać i super że plamień nie ma :) Masz tam wesoło tyle gości ;)
Nie odzywałaś się i już się martwić zaczęłam co tam u Ciebie ale widzę że lada dzień w domku będziesz ;)

reklama
Smerfeta, mój się uparł na opla, więc chyba przy tej astrze zostaniemy. Oglądanie odłożymy na piątek, bo stwierdziłam, że jutro będę padnięta po transferze i drodze powrotnej.
Madziulka, ja do punkcji nie używałam kosmetyków pachnących i nie malowałam się. Do transferu nie używam perfum.
Olusia, to już musi być tylko lepiej:)

dziewczyny czy na czas tansferu odstawiałyście kawę? Bo wydaje mi się, że 1 dziennie nie zaszkodzi, ale w końcu sama nie wiem :(

Do góry