reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Agaawa skad ja to znam, ja tez poszlam dzisiaj do pracy na 2 godziny a bylam prawie 6 ;)

Medalikara w takim razie czekam na priv :)

Magda juz nie plamie ale dzisiaj kilkakrotnie szlam do toalety z dusza na ramieniu bo poczulam, ze cos leci, cale szczescie to byla tylko lutka ale co sie strachu najadlam za kazdym razem to moje. Wizyte u mojego doktorka mam 2 wrzesnia ale w Elblagu, 11 wrzesnia bede w Invikcie bo mam termin pobrania krwi na mutacje w kolejnym genie na raka, zrobie od razu subpopulacje limfocytow dla immunologa, u ktorego wizyte mam 15 wrzesnia, natomiast prenatalne w Invikcie mam 25 wrzesnia. Taki plan na wrzesien, mam nadzieje, ze nic nie stanie na przeszkodzie i wszystkie wizyty sie odbeda :)

reklama
Właśnie szykuję się do wizyty , następnego podglądnięcia , mam nadzieję ,że wszystko urosło prócz progesteronu :-)
Kasik 81 wielkie kciuki za Ciebie i Twoje maluszki :-)

SIERPIEŃ:

27.08.2014 Kasik81 podglądanko
27.08.2014 Madziulka Rz podglądanko

28.08.2014 Anulla transfer
28.08.2014 Jazzabell wizyta i USG
28.08.2014 Heiza wysoka beta
28.08.2014 Madziula 87 podglądanko
28.08.2014 Hania wizyta
29.08.2014 Marikka wizyta
29.08.2014 Madziulka Rz punkcja
30.08.2014 KasiaMakaronik wysoka beta
30.08.2014 Natanka wysoka beta

WRZESIEŃ:

01.09.2014 Syllka, badania prenatalne
01.09.2014 Magda, wizyta u gina prowadzącego
01.09.2014 alternatywa wizyta u immunologa
01.09.2014 Kotuska kolejne spotkanie z kropkiem
02.09.2014 Kasik wizyta u gina prowadzącego
03.09.2014 Infinity, echo serca
05.09.2014 Chloe wizyta serduszkowa
08.09.2014 Milena prenatalne~krew
08.09.2014 Mimozama wysoka beta
09.09.2014 Montana USG
11.09.214 Smerfeta wizyta
12.09.2014 Magda, USG połówkowe
15.09.2014 Milena wizyta u gina prowadzącego
15.09.2014 Kasik wizyta u immunologa
22.09.2014 Milena prenatalne USG
24.09.2014 Smerfeta badania prenatalne
25.09.2014 Kasik prenatalne
26.09.2014 Magda, echo serca

Dołączam fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
Medalikara, fajny opis brzuszków ;) jednego i drugiego nie da się ukryć :) Kropek po kawie buszował cała drogę do domu i jeszcze u fryzjera ;) taka była słodka :)

Kasik, super że już nie plamisz. Niestety głupie uczucie że coś leci nie przejdzie ;)
To wrzesień masz ładnie zapelniony wizytami ;) tak jak ja tylko z dniowymi przesunięciami ;)

Madziulka, Kasik81, kciuki za wizyty.

dziewczyny kciuki za dzisiejsze podglądanka:)
mimozama - niech kropek zostanie z Tobą na 8 miesięcy :tak:
Kasik, cieszę się, że plamienia ustały i nareszcie trochę zwolniłaś tempo :-D

ja mam jutro transfer i boję się jak nie wiem:( Nie tylko, że znowu czeka mnie bolesna przeprawa, ale, że znowu się nie uda. Chociaż przygotowuję się do stymulacji, to jednak mam cichą nadzieję, że może nie będzie potrzebna. Nachodzą mnie dziwne myśli. Dobrze, że mam dużo pracy, bo oszaleć idzie:) A weekend mamy bardzo zapracowany, bo szukamy auta więc trochę jeżdżenia nas czeka, to i myśleć za bardzo nie będę. Tylko szkoda, że będę na relanium, to nie wiem jak się skupię na oglądaniu aut - chyba tylko będę decydować o kolorze :cool2:

Dzień dobry dziewczynki :) kciukasy za podglądanka :) Anulla ja jednak nie szalalabym z jazda nie możesz sie przemęczać. Może to głupie ale w Gamecie nie ma leżakowania po transferze i ja jak tylko powolutku doczlapalam sie do auta to leżałam cała drogę powrotna i potem w domu cały dzień. Taki miałam plan ale to tylko moja sugestia. Potem tez jak tylko mogłam to leżałam w domu. Ja niestety znów moc z bólami :( i troche małych plamien. M powiedział ze wykończy sie przez te moje bóle. Jak wstaje w nocy siusiu to zrywa sie i pyta "co jest?" :) ale ja sama w strachu wiec razem sie boimy z tym ze on nie panikuje tak jak ja :) dzis poleze i czekam do jutrzejszej wizyty no chyba ze plamienia bedą bardziej intensywne. Oby nie bo umrę ze strachu :)

Witam ,
Dziękuję za kciuki , jestem po wizycie , więc pęcherzyki rosną , chyba ładnie , bo dwa dni temu miały wymiary 14 , 15 , 16 a dziś 19 , 20 , 21 i jest ich 7 sztuk.
Wyniki estradiolu i progesteronu po 14 więc nie wiem czy transfer odbędzie się w tym miesiącu , na pewno w piątek punkcja. rano jeszcze menopur a wieczorem mam podać ovitrelle .

Anulla wcale się Tobie nie dziwię, że masz takie obawy przed transferem...ja, chociaz w zasadzie jutro mogę już testować to mam takiego stracha, że wcale mi się nie chce iść na betę. Wolę sobie żyć w tej świadomości że coś tam mam w środku...a najprawdopodobniej po becie moje złudzenie jak bańka pęknie...:( no ale co, trzeba iść do przodu... trzymam kciuki za transfer i życzę, żeby kropek zadomowił się w Tobie na dobre;)

Mimozama no to super zarodeczek, szybko się rozwija, więc jest duża szansa, że z Tobą zostanie:) życzę Ci tego z całego serca...a teraz już się nie zastanawiaj jaki jest tylko wypoczywaj:)

Za podglądanka dziewczyn kciuki, żeby było wszystko w jak najlepszym porządku :)

reklama
Medalikara ten ranking jest troszke dziwny, bo nie uwzględnia wszystkich klinik np gamety Gdynia a na pewno ma lepsze statystyki niz genesis w Bydgoszczy , wież zatanWiam sie na jakiej zasadzie był ten ranking robiony
Tu jest cały artykuł
http://m.wyborcza.pl/wyborcza/1,136731,16532798,Najlepsze_kliniki_in_vitro.html

Kasik proszę sie oszczędzać !!!!! Co do fryzjera to ja tez farbowałam sie przed punkcją i dopiero teraz idę, bezpieczniej jest w 2 trymestrze wie. Chyba dasz radę pomeczyc sie z odrostami., ja juz tez je mam i idę 12 września do fryzjera :) wczoraj zrobiłam paznokcie :) tzn juz lepiej sie czuje i wychodzę powoli z domq jupi :) ale nadal sie zastanawiam gdIe jest obcy? Aż zaczęłam se bać prze dzisiejsza wizytą ze moze coś nie tak jest :( byle do wieczora

Natanka dasz radę zrobic Jutro bete , zapytaj wróżki kotuśki co ci przewidział :) 3mam kciuki, jutro na 100% bedzie wiadomo , a 30 powtórzysz dla lekarza :)

Miłego dnia dziewczynki :)

Ostatnia edycja:
Do góry