reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Ranking powstał na podstawie ankiet od klinik, niektóre kliniki nie odesłały wypełnionych ankiet, niektóre odmówiły udziału w tym rankingu...więc myślę, że tu tkwi przyczyna, że np. Gamety Gdynia nie ma...Gamety Łódź też chyba nie ma o ile dobrze widziałam, więc może coś w tym jest.

Wróżko Kotuśka, co widzisz;)? ale jak Ty w ciąży to co innego możesz widzieć jak nie małe bobaski;-)
Mąż mi każe czekać do piątku...nie wiem...dzisiaj idę wieczorem na koncert Kasi Groniec i Gaby Kulki, potem na Bella Skyway festiwal, który odbywa się u nas (w Toruniu:) więc mam nadzieję, że te dwa wydarzenia nastroją mnie pozytywnie do pójścia na betę jutro przed pracą..jak nie to pojutrze już na 100% :tak:i wtedy to już niech się dzieje wola nieba...:tak:

Genna a jak się czujesz? już lepiej? przeszły kłaczki?

reklama
Natanka koleżanka mi wlasnie proponowała dzisiaj wypad do Torunia ale mam wizyte u lekarza wieczorem wiec niestety , ja juz lepiej, kłaczki są ale do prEzycia :)
Widzę ze temat psujących sie samochodów wszedł :) zatem i ja z moim 1,5 rocznym samochodem byłam w serwisie, cos stykało w kole z przodu od strony kierowcy a w czoraj jak jechałam do serwisu to przy skrócie w prawo dodatków puszczalo halasiwalo , z duszą na ramieniu jechałam do serwisu, co sie okazało ze fabryczny błąd sie wkradł , jakis palant skręcającą pół oś , donrecil śrubę ale nie zagiąl jakiegoś cypka, który powoduje nieodkrecanie sie śruby, zatem owa śruba zaczęła sie odkręcać i koło sie poluźnilo, dobrze ze gdzieś na drodze nie odpadło, i jeszcze chyba szczęki hamulcowe tez sie obluzowaly, wypadek murowany, do tego mogło sie lozysko uszkodzić i wymienią je profilaktycznie, wiec musze znowu tam jechac wrrrrrr

Mimozama kciuki za bete :)
Anulla jutro twój wielki dzien mam nadzieje ze ostatni z trudnych :)

Medalikara to ze "klinika" zdrówko w Niemczu odmówiła to sie nie dziwie , oni to żadnego doświadczenia nie mają, jakis czas temu Wprost ich tez obsmarowal , jak do tej pory to raczej przychodnia zwykła była z jednym ginekologiem

Dzień dobry dziewczynki :) kciukasy za podglądanka :) Anulla ja jednak nie szalalabym z jazda nie możesz sie przemęczać. Może to głupie ale w Gamecie nie ma leżakowania po transferze i ja jak tylko powolutku doczlapalam sie do auta to leżałam cała drogę powrotna i potem w domu cały dzień. Taki miałam plan ale to tylko moja sugestia. Potem tez jak tylko mogłam to leżałam w domu. Ja niestety znów moc z bólami :( i troche małych plamien. M powiedział ze wykończy sie przez te moje bóle. Jak wstaje w nocy siusiu to zrywa sie i pyta "co jest?" :) ale ja sama w strachu wiec razem sie boimy z tym ze on nie panikuje tak jak ja :) dzis poleze i czekam do jutrzejszej wizyty no chyba ze plamienia bedą bardziej intensywne. Oby nie bo umrę ze strachu :)

Haniu, wiem, że może powinnam, ale poprzednie 3 razy uważałam jak mogłam. Leżałam jak najwięcej. U mnie w klinice też nie ma leżenia po transferze, więc w samochodzie się rozłożyłam i spałam całą drogę, a potem w domu. Zdaje mi się, że to nie ma aż takiego znaczenia. Nie planuję forsować się zakupami, sprzątaniem itd, tylko ewentualnie spacery i jazda autem, ale jako pasażer :) Także co ma być to będzie i wydaje mi się, że leżenie nie zwiększa szans:) Ale zobaczymy jak to wyjdzie wszystko w praniu :)

Natanka, trzymamy kciuki za jutrzejszą betę:) Będzie wysoka, a po 2 dniach zrobisz kolejną z wysokim przyrostem dla lekarza :tak:
Genna, mam nadzieję, że ostatni trudny czas jutro mnie czeka i na 9 miesięcy spokój :-D A potem ewentualne rodzeństwo :tak:

reklama
Madziulka wyniki ok :-)

Dziewczyny sorry, że zaśmiecę forum innym tematem ale tak przy okazji zapytam czy jest tu na forum jakaś fryzjerka? Chcę otworzyć salon fryzjerski bo dostałam dofinansowanie z urzędu pracy na doposażenie stanowiska pracy i muszę go wyposażyć. Tzn. meble odkupuję od poprzedniej właścicielki ale nie mam zielonego pojęcia co jest mi jeszcze potrzebne i w jakich ilościach. Mniej więcej orientuję się, że potrzebuję infrazon, suszarkę na statywie, urządzenie do dezynfekcji narzędzi, nożyczki, szczotki, grzebienie, wałki, termoloki, klamry, lokówki, maszynki do strzyżenia, prostownice, fartuchy, peleryny, degażówka. Ale czego ile dla 1 pracownicy? Na co zwrócić uwagę, co powinno być z dobrych firm itp. Będę wdzięczna za info na priv.​

Do góry