reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Anulla, dziękuję ;)
Ja też nie widziałam przedtem nic na takich zdjęciach jak np kuzynka mi swoje pokazywała ale teraz jakoś widzę ;) chyba jakaś intuicja :)

reklama
Nie wiem czy pamiętacie Martaczi.... Ale mam od niej wiadomość
W sobote o 22.56 urodzila synka wazy 1800g mierzy 48cm lezy w szpitalu w Bydgoszczy i walczy o zycie... odkleilo jej sie lozysko i natychmiast miala cc to byl 31 tc maly ma nierozwiniete pluca i w dodatku wdalo sie jakies zakazenie lezy pod respiratorem ,prosi was dziewczynu abyście sie modlily za niego !!!!

Nie wiem czy pamiętacie Martaczi.... Ale mam od niej wiadomość
W sobote o 22.56 urodzila synka wazy 1800g mierzy 48cm lezy w szpitalu w Bydgoszczy i walczy o zycie... odkleilo jej sie lozysko i natychmiast miala cc to byl 31 tc maly ma nierozwiniete pluca i w dodatku wdalo sie jakies zakazenie lezy pod respiratorem ,prosi was dziewczynu abyście sie modlily za niego !!!!
Nie pamietam ale mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze ....
w Bizielu jest?

Zapewne tak , juz nie chciałam pytać , ona jest z Tucholi , w Bydgoszczy zawsze polecają neonatologie w bizielu , jak byłam w niedziele na becie w bizielu to stała karetka neonatologiczna, kurczę ob juz tam był :(

Info dla osob potrzebujacych szybko genetyka na nfz - zwolnil sie termin w Invikcie do dr Suchanek na jutro tj. 11 czerwca. Oczywiscie trzeba miec skierowanie.

Jezu dziewczyny slyszalyscie o dziecku pozostawionym w aucie na 8 godzin? Prawdopodobnie ojciec zapomnial zawiezc je do przedszkola. Po 8 godzinach dziecko juz nie zylo ...

Hej Kobietki.
Kasik kiedy robisz badania ? Ja jadę w piątek a wizytę mam niestety na 17:30 także pewnie się nie zobaczymy chyba że będą opóźnienia :).
Dzisiaj odezwała się do mnie Kasia Makaronik , miała wizytę u dr Stencla i wraca po mrożaczka najprawdopodobniej 24 już trzymam kciukaski :-)

reklama
Heiza ja jeszcze mam 2 dni antybiotyk i 7 dni przerwy wiec badania zrobie dopiero 20-tego. Moglabym juz 18- tego ale to sroda a tego dnia nie robia :( No to rzeczywiscie sie miniemy :( 16-tego musze zrobic jeszcze raz posiew moczu bo jak wyjdzie znowu cos to nie wiadomo czy nie bedzie dalej jakiegos antybiotyku :(

Do góry