reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Nieźle się Kasik załatwiłaś z tą bakterią. A ja jestem cały czas jakaś podziębiona , także możliwe że znowu wyniki wyjdą nieciekawe ale doszłam do wniosku że jeżeli nadal nie spadną mi te cholerne komórki NK to i tak podejdę do stymulacji .

reklama
Martaczi, jestem myślami z Tobą i synkiem. Pomodlę się za Was. Niech maluch walczy, Boże ochroń ten cud.

a mi tak ciśnienie podniosła teściowa, że zaraz wybuchnę. Miała przyjechać z wnukiem i wnuczką do nas po Bożym Ciele. Dzwoniła przed chwilą, że przyjeżdża w sobotę i w sumie będzie ich 5. No a oczywiście jestem sama, bo mąż w pracy i nie będzie go. Muszę zrobić zakupy, posprzątać itd - ciekawe tylko kiedy. No ale ok, w sobotę jadę do kliniki na wizytę - muszę zrobić wszystko żeby @ przyspieszyć. No i o co mnie poprosiła? - żebym przenocowała 2 osoby - szczegół że ja tych ludzi słabo znam a jej wnuka i jego żony/partnerki nie widziałam na oczy - ale to mało, jak pojadę do kliniki i wrócę (400km), to żebym po nich przyjechała do jej syna a mojego szwagra - kolejne 50km - oczywiście ja padnięta, z okresem, z bólami, że zawsze mdleję, ale co tam, ona ma to w dupie, bo jadą do jej ukochanego drugiego synka, a tam tyle ludzi się nie pomieści. I pewnie w niedzielę, też mam ich zawieźć tam do jej syna. No tak się wkurzyłam, że szok.
Przepraszam Was, że piszę na forum, ale muszę odreagować, bo mnie coś trafi.

cześć dziewczyny sorry, że tak długo się nie odzywałam , ale cały czas śledzę co tam u was słychać :) wszystkim dziewczynom którym się udało szczerze gratuluje a pozostałym życzę sił do walki o swoje szczęście :-) zwłaszcza heiza i kasik .
My wracamy po naszego mrożaczka wizytę mamy 20 czerwca i transfer 24 lub 26 , ale najprawdopodobniej 24 .
Fajnie że transfer przeprowadzi mój lekarz prowadzący dr. Stencel .:-D

Anulla spoko rozumiem mnie tez teściowa ciśnienie lubi podnieść, wiec współczuje .
A z tym dzieckiem to od
Was Sie dowiedziałam dopiero no jak można zapomnieć o dziecku !!!!! Aaaaaa juz męża uprzedzilam zeby nie zapomniał kiedyś o naszym i o tym kudłatym teraźniejszym tez :)

CZERWIEC :

11.06.2014 Agulla wizyta przed transferem
11.06.2014 Genna wysoka beta
12.06.2014 GizaS wysoka beta
13.06.2014 Hania wizyta
14/16.06.2014 Anulla28 wizyta przed crio
14.06.2014 Ewelina wizyta pecharzykowo/ serduszkowa
16.06.2014 Ana_bella wysoka beta
16.06.2014 Magda wizyta u gina prowadzącego
17.06.2014 Mimozama wizyta i rozpiska
20.06.2014 KasiaMakaronik wizyta przed crio
23.06.2014 Heiza wizyta u immunologa
23.06.2014 Kasik wizyta u immunologa
24.06.2014 KasiaMakaronik crio transfer
25.06.2014 Kotuska wizyta przed crio

Ostatnia edycja:
KasiaMakaronik, fajnie, że wracacie do walki. Ja do dr. S pójdę jeśli najbliższe podejście się nie uda, więc mam nadzieję, że przyniesie nam obu szczęście:) A termin transferu pewnie będziemy miały podobny:) Bo ja też pod koniec czerwca.

reklama
Do góry