reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
KasiaMakaronik, mi robił ostatni transfer mrozaczka i zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Dlatego jak coś to na pewno do niego się udam. Tylko patrzyłam, że 24.06 to wtorek, to wtedy dr. S robi transfery? Bo mi mówili że w czwartki. Mam nadzieję, że kolejny transfer też będzie on mi robił.

a no to fajnie Ci się trafiło:) Mimo problemów, wspominam dobrze transfer, bo dr wszystko potem ładnie pokazał, wyjaśnił i był bardzo sympatyczny. Także mam nadzieję, że też mi się uda na niego trafić:)

No slyszalam jakas masakra ale to nie jedyny przypadek dzis. kolejny byl w Krakowie rodzice poszli zwiedzać następny w Białymstoku babka poszła na zakupy i jeszcze trojka w poznaniu. Na szczęście tym dzieciom nic się nie stało. No jak tak można :/ ach ja bym nawet kota w samochodzie nie zostawiła :/ szukam go jak glupia po podwórzu w te upały chlodze go ręcznikiem psy zresztą też a tu takie rzeczy....ach brak slow.
Co najlepsze takie przypadki podobno sa nagminne w USA i teraz prowadzą nawet na ten temat kampanie społeczną :/

reklama
ja jutro na wizytę przed stymulacją ale znowu jest problem !biorę drugie opakowanie antyków żeby się wyciszyć a tu lipa jednym słowem bo przy 14stej tabletcce dostałam okres a miałam zaczynać stymulacje zobacze co mi jutro powie doktorek ale pewnie znowu sie wszystko przesunie! zaczyna brakować mi już sił!!!!!!!!!!!!!!

Do góry