genna
Fanka BB :)
Kotuską no widzisz jakoś tak wyszli ze tu kwitne :/ gdyby sie udało to w maju bym rodziła no ale nie dane mi było , mam nadzieje ze to sie zmieni juz niedługo bo nie mam ochoty na świętowanie, nic mnie nie cieszy ostatnio, nawet ta procedura nowa, nie mam ochoty na święta , nie mam ochoty nawet na dekoracje świąteczne co zawsze było moim konikiem, na Obiadki w święta sie wprosilam do mamusi i niestety teściowej , w święta wypadają mije urodziny i nawet tu jakoś tak, muszę jakiś torcik upiec, był taki plan ale obawiam sie ze go kupie ;/
Agawa niestety smutne to jest jak czasami nas traktują , tyle kasy dostają i takie traktowanie, w poprzedniej klinice żadnych opóźnień a teraz zawsze mimo iz tez
Umawiam sie jak pierwsza ,to dr przychodzi pózniej z przerwy :/ mojego męża to nosi jak sie dr spóźnia więcej niż 30 min , brak poszanowania czasu dla pacjenta.
Agawa niestety smutne to jest jak czasami nas traktują , tyle kasy dostają i takie traktowanie, w poprzedniej klinice żadnych opóźnień a teraz zawsze mimo iz tez
Umawiam sie jak pierwsza ,to dr przychodzi pózniej z przerwy :/ mojego męża to nosi jak sie dr spóźnia więcej niż 30 min , brak poszanowania czasu dla pacjenta.
Ostatnia edycja: