reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Agawa dobrze ze sie nie dałaś lekarzowi !!!!! Ale rzeczywiście opóźnienia są mega denerwujące lekko mówiąc, jak jadę pociągiem i jest opóźnienie to raz miałam tak ze nie zdążyłam na niego a następny był 4 h pózniej !!!!!! Wiec w domq byłam ok 1 w nocy :( no w żebyś miała sobie sama drukowa papiery , daj spokój, mam nadzieje Ze dr zapamięta cię teraz i juz bedzie uważał żeby nie zadzierać z tobą!! Hihi znam klinikę gdiw opóźnienia to 3h standard nawet prywatnie gdzie płaci sie 350zl za wizytę !!! To można oszaleć
Chloe jeżeli masz Cykl bezowulacyjny to inna historia :) wiec śmiało bierz luteinke :) a u kogo jestes w gamecie?
Wiecie co zauważyłam ze jak biorę gonapeptyl , teraz akurat co 2 dni to tego nią co wstrzymuje meCzy mnie zgaga lub wzdęcia , to jest straszne bo nigdy nie miałam z tym problemu!!!
A ja juz mam wolne , taka dobroć ze strony pracodawcy ;)
Miłego dnia dziewuszki :)
Dziewczynki miłego dnia życzę

reklama
Genna, oj mój pracodawca też by mógł okazać dobroć i już dzisiaj dać wolne ;) hihihi jutro zapewne jak co roku o 12 szef powie że mam uciekać do domu "piec placki" :)

Kotuska wrzucam obiecane zdjęcie :-)

7f7961192f.jpg

Chloe witam kolejną koleżankę z Gamety Gdynia :happy:

Agawa rozumiem co czujesz... ja chyba też nigdy nie weszłam do gabinetu na czas :baffled: pamiętam pierwszą swoją wizytę (jeszcze płatną, na długo przed wejściem refundacji) - czekałam 2h a lekarz poświęcił nam nie więcej niż10 minut ... zresztą wczoraj też czekałam zestresowana przed usg ...

Załączniki

• 7f7961192f.jpg
    7f7961192f.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 55
Ostatnia edycja:
Infinity - o matko! co za fotka! cud nad cuda! :-)

Magda_7891 - hmm... krótki protokół to znaczy że od razu stymulacja bez antyków, tak? Trochę jestem jeszcze zielona w temacie. Pewnie za miesiąc będę już ekspertem ;-) Leczę się u dr S.

Infinity.... brak mi słów.... taki piękny wielki pęcherzyk.... przepiękny widok.....ciesze oko tym widokiem :-)
Agawa... jakie miałaś przeboje....złe dobrego początki... zobaczysz..... next time to sobie powtarzaj na uspokojenie... leci bocian.... leci bocian :-D Co do papierów to niektóre z nich są wspólna ale chyba załączniki wypełnia się osobno.Ale sytuacja żeby lekarz nie miał druków jest po prostu żenująca i nieprofesjonalna. I tu brak słów.
Chloe jak bezowulacyjny to chyba lutka nie zaszkodzi.
Genna, ja się ostatnio tak nad Tobą zastanawiałam. Założyłaś to forum a jeszcze się bujasz z leczenie zamiast z brzuszkiem sobie chodzić. Kurde Ty pierwsza powinnaś być zaciążona jako przykład skuteczności rządówki !!! Mam nadzieję, że się poprawisz w najbliższym czasie !

reklama
Infinity, pieknaaaaa kropeczka! Juz niedługo my wszystkie sie takiej doczekamy:))

juz ochlonełam po wczorajszych niepotrzebnych stresach. Nawet sie zaczęłam zastanawiać, czy to ja jestem z jakiegoś Marsa, czy co, ze mam wysokie wymagania? Ale powiem Wam, ze nie nawidzę tego postsocjalistycznego zachowania w biurach, u lekarzy, w urzędach. To jest calkowity brak szacunku dla drugiego człowieka. Po przeanalizowaniu wszystkiego uważam, ze mam racje. W końcu za każdym pacjentem, nawet w rządowce, a właściwie w szczególności w rządowce idzie gruba kasa dla kliniki, do tego jeszcze kupę kasy zostawiamy na leki, wiec zarabiają na nas niemało. Powinni dbać o klienta. Poza tym nie rozumiem dalej, jak to możliwe, ze jest tyle osób poza kolejką. No ja zapobiegawczo umowilam sie juz na podgladanie. Bo przecież jestesmy w stanie to przewidzieć. Ale żeby sie mniej denerwować, uznałam, ze znajdę sposób na to, żeby nie czekac w nieskończoność. Będę sie umawiać jako pierwsza pacjentka danego dnia i wtedy nie bedzie opóźnień. Mam nadzieje.

Milego dnia wszystkim!

Do góry