reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

genna - ale narobiłaś mi ochoty na kabanosy:-D ja nie mam kogo wysłać po nie, a samej nie chce mi się jechać:confused:

a ja ostatnio tak głupio sobie pomyślałam (pewnie uznacie, że jestem niespełna rozumu), ale przez ok roku czasu nie kwitły mi żadne kwiaty, z którymi wcześniej nie miałam problemu. Natomiast teraz zaczynają kwitnąć jak szalone i to wszystkie od razu. Tak myślę - może to dobry znak i u mnie coś "zakwitnie":laugh2::laugh2::laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
Agulla 6 to bardzo ładny wynik, kciukasy za sex na szkiełki :tak:

Kotuska ale te bety były w 7 dpt a Ty masz dzisiaj 6 więc nie licytuj się. Skoro beta wzrosła to jest dobrze :-) Dla spokojności możesz już jutro powtórzyć. Na pewno będzie już "naście" :tak:

KasiaMakaronik odezwij się, co u Ciebie? Jak się czujesz? @ przyszła?

Agulla, kciuki za trzech muszkieterów ;) żeby ładnie się zapłodniły :tak:

Anulla, oj niech kwitną jak naj więcej ;) tfu tfu paskudy ;)

Kotuska, ogromne kciuki za bete. Wierzę że będzie dobrze i że się udało :tak:

Smerfeta, to nie fajnie... kurcze poleżałaś w szpitalu i teraz jeszcze raz :szok: Trzymkaj się dzielnie.

Ostatnia edycja:
Agulla aż trzy :) Liczy się to żeby choć jedna została z Toba!!! Głowa do góry!
Choć i ja lada moment bede mieć czarne myśli... Im bliżej wielkiej chwili. Mam nadzieje, że się doczekamy kolejnej kruszynki. A jak nie to będziemy wdzięczni że wogóle jest nam dane jednego bombla mieć.

Agulla doskonale Cię rozumiem bo w lutym przeżywałam to samo. Też miałam tylko 3 dojrzałe komórki. Ja miałam stres jeszcze większy bo po pierwszej punkcji żadna komórka mi się nie zapłodniła i bałam się powtórki z rozrywki. Całe szczęście tym razem 2 się zapłodniły i były bardzo ładne. Niestety nie zaimplantowały się ale przyczyny nie znamy. W klinice pielęgniarka mi opowiadała przypadek dziewczyny, która miała 16 komórek i żadna się nie zapłodniła więc nie liczy się ilość a jakość :tak:Nie martw się bo i tak nie masz na to wpływu. Ważne, żeby się zapłodniły. Chyba 3 dzieci Ci wystarczy? ;-):-)

Dzwoniła lekarka Szczyptańska no i nic odkrywczego nie powiedziała. Tylko tyle, że to bardzo, bardzo wczesna ciąża i że trzeba czekać do soboty. Ale jak ją przycisnęłam to powiedziała ze daje 15-20 % szans. Stwierdziła, że jak zarodek byłby gorszej klasy to szanse paradoksalnie dziś były by większe. Oczywiście mam się nie stresować, chodzić na spacerki itd. Ja to chyba zeświruje do tej soboty całkiem !!!!

Cześć ja dostałam @ byłam przygotowana że to będzie bolało ale nie sądziłam że aż tak wczoraj w nocy zaczęły mi się bóle od krzyża potem brzuch okropnie ,skurcze od razu krwawienie a potem nie będę wam opisywać szczegółowo ale strasznie .Już wolę to niż do szpitala jakoś przeżyje nawet nospa nie pomagała:no:

KasiaMakaronik cieszę się, że się odezwałaś bo już się o Ciebie martwiłam. To chyba dobrze, że samo się oczyści, wyobrażam sobie, że boli ale chyba oprócz nospy możesz wziąć paracetamol. A po wszystkim kiedy masz iść na wizytę kontrolną? I jak w ogóle się trzymasz? Jesteś gotowa psychicznie na mrozaczki?

Kotuska
to mnie utwierdza w przekonaniu, że weryfikacje są psu na budę. Beta w 3 i 6 dpt to bez sensu i dodatkowy stres. Moim zdaniem możesz spokojnie robić betę w czwartek lub piątek skoro sama mówisz, że do soboty nie wytrzymasz. Jak zrobisz w czwartek to w sobotę będziesz mogła porównać czy prawidłowo przyrosła w ciągu 48 h.

reklama
pójdę na kontrolę po świętach chyba że będzie mi się przedłużać wszystko to szybciej M mi załatwi jutro jeszcze urlop w pracy
bhcg też zrobię wtedy zobaczę czy spadła
pewnie że zamierzamy zabrać 1 mrożaczka pod koniec maja jak nie będzie przeszkód, chyba sił mam jeszcze dużo i nie zamierzamy odpuścić

Do góry