reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

KasiaMakaronik to super, że macie siłę i nie poddajecie się. Mrozaczki to jest to co trzyma w pionie. Zazdroszczę Ci ich ale tak pozytywnie :tak: W takim razie może do zobaczenia w maju w klinice :-)

reklama
KasiaMakaronik bardzo współczuję :-( jeśli jeszcze boli to co 4h na zmianę bierz raz ibuprom raz paracetamol - to takie nowe trendy na ból. Trzymaj się :-*

Hej dziewczyny a ja znowu na koniec dnia ale musiały mi oczy troszkę odpocząć po mojej wizycie u kosmetyczki :happy:
Smerfeta przykro mi bardzo że się nie udało kurcze zawsze coś .
Genna i Kasik ja mam zrobione białka one odpowiadają za krzepliwość krwi. , białko C 140 % :szok: norma jest do 140 więc po cichu myślałam że jest ok. białko S mam 65 % w poniedziałek będę wiedziała wszystko mam nadzieję
Kasik czemu nie kazali Ci zrobić badań na zespół antyfosfolipidowy Tobie przy tej mutacji genu też on grozi i koniecznie zbadaj białka :tak:
Moja mama jest po zatorze płuc więc miałam podejrzenia co do zakrzepicy tym bardziej że miałam epizod z podejrzeniem zakrzepicy nogi.
Kotuska kciukasy &&&&&&&&&&&&&&& :-)

Heiza nikt mi nie zlecił innych badań bo genetyka z wynikami mutacji mam dopiero na 7 czerwca ;-) Ale zrobię sobie prywatnie i umówię się do immunologa. Wie ktoś może ile się czeka na prywatną wizytę w Invikcie? Jutro spróbuję się dodzwonić. I tak muszę powtórzyć subpopulacje za 2 tygodnie więc pasowałoby mi za jednym zamachem zaliczyć immunologa z badaniami.

Heiza to miałaś szczęście, że Ci zaleciła podczas weryfikacji te badania a ja muszę sama drążyć temat :zawstydzona/y: U mnie w rodzinie nie było przypadków zakrzepicy ani tego typu chorób więc myślałam, że mnie to nie dotyczy :-(

Tu akurat mi się poszczęściło że więcej wiem, ale nasienie mojego M nie jest dobre i nawet to było przyczyną kwalifikacji do IVF a tu jeszcze ze mną problem :-( ale Kasia Makaronik dała mi dzisiaj "kopniaka" przez telefon żebym dostała Powera do walki :-)

reklama
Agulla
bądź dobrej myśli. 3 to dobry wynik!

KasiaMakaronik
3maj się kochana. Łącze się z tobą w bólu.masz rację nie poddajemy się!walczymy póki mamy siłę!

Kotuśka
Do d . . . z ta weryfikacja. Ja chyba zacznę się cieszyć że u mnie tego nie ma bo to tylko niepotrzebne stresy. Prog tylko powinni badać i już.
Głowa do góry jeszcze nie wszystko stracone!

Smerfeta
No przykro mi że tak wyszło u ciebie. Kurde że nie może tak być prosto do celu tylko jakieś zakręty nawet tam :-D

A u mnie nie lepiej. dziś na usg nic ciekawego nie było widać,
w piątek kolejna wizyta. Albo się coś rozkręci bo dr mówi że owu może przyjść później po stymulacji albo lipa i cykl bezowu co też często się zdarza :-\

Do góry