reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

KasiaMakaronik to super, że macie siłę i nie poddajecie się. Mrozaczki to jest to co trzyma w pionie. Zazdroszczę Ci ich ale tak pozytywnie :tak: W takim razie może do zobaczenia w maju w klinice :-)

reklama
KasiaMakaronik bardzo współczuję :-( jeśli jeszcze boli to co 4h na zmianę bierz raz ibuprom raz paracetamol - to takie nowe trendy na ból. Trzymaj się :-*

Hej dziewczyny a ja znowu na koniec dnia ale musiały mi oczy troszkę odpocząć po mojej wizycie u kosmetyczki :happy:
Smerfeta przykro mi bardzo że się nie udało kurcze zawsze coś .
Genna i Kasik ja mam zrobione białka one odpowiadają za krzepliwość krwi. , białko C 140 % :szok: norma jest do 140 więc po cichu myślałam że jest ok. białko S mam 65 % w poniedziałek będę wiedziała wszystko mam nadzieję
Kasik czemu nie kazali Ci zrobić badań na zespół antyfosfolipidowy Tobie przy tej mutacji genu też on grozi i koniecznie zbadaj białka :tak:
Moja mama jest po zatorze płuc więc miałam podejrzenia co do zakrzepicy tym bardziej że miałam epizod z podejrzeniem zakrzepicy nogi.
Kotuska kciukasy &&&&&&&&&&&&&&& :-)

Heiza nikt mi nie zlecił innych badań bo genetyka z wynikami mutacji mam dopiero na 7 czerwca ;-) Ale zrobię sobie prywatnie i umówię się do immunologa. Wie ktoś może ile się czeka na prywatną wizytę w Invikcie? Jutro spróbuję się dodzwonić. I tak muszę powtórzyć subpopulacje za 2 tygodnie więc pasowałoby mi za jednym zamachem zaliczyć immunologa z badaniami.

Heiza to miałaś szczęście, że Ci zaleciła podczas weryfikacji te badania a ja muszę sama drążyć temat :zawstydzona/y: U mnie w rodzinie nie było przypadków zakrzepicy ani tego typu chorób więc myślałam, że mnie to nie dotyczy :-(

Tu akurat mi się poszczęściło że więcej wiem, ale nasienie mojego M nie jest dobre i nawet to było przyczyną kwalifikacji do IVF a tu jeszcze ze mną problem :-( ale Kasia Makaronik dała mi dzisiaj "kopniaka" przez telefon żebym dostała Powera do walki :-)

reklama
Agulla
bądź dobrej myśli. 3 to dobry wynik!

KasiaMakaronik
3maj się kochana. Łącze się z tobą w bólu.masz rację nie poddajemy się!walczymy póki mamy siłę!

Kotuśka
Do d . . . z ta weryfikacja. Ja chyba zacznę się cieszyć że u mnie tego nie ma bo to tylko niepotrzebne stresy. Prog tylko powinni badać i już.
Głowa do góry jeszcze nie wszystko stracone!

Smerfeta
No przykro mi że tak wyszło u ciebie. Kurde że nie może tak być prosto do celu tylko jakieś zakręty nawet tam :-D

A u mnie nie lepiej. dziś na usg nic ciekawego nie było widać,
w piątek kolejna wizyta. Albo się coś rozkręci bo dr mówi że owu może przyjść później po stymulacji albo lipa i cykl bezowu co też często się zdarza :-\

Do góry