reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Nie dziękuję żeby nie zapeszyć, chociaż szanse są kilkuprocentowe ... Jutro się wyjaśni.

Tobie dużo siły życzę - pewnie niedługo przystąpisz do criotransferu i szybko zleci - najważniejsze to widzieć cel :tak:

Genna robiłam wymaz na bakterie. Też się zdziwiłam, że mam płacić ale nie pamiętam czy za to wcześniej płaciłam, ale chyba nie
Gizas a co to jest 2 trymestr ciąży? ;-) Hahaha nawet nie wiem kiedy
Infinity jedyne co mi przychodzi do głowy do zbadania to histeroskopia i hormony tarczycy. I ja jutro z niecierpliwością będę czekała na Twój wynik bety. Mam nadzieję, że jednak się udało. Co do genetyka to sprawdź w przychodni na Klinicznej (prof. Limon), tak radziła Magda_7891

Medalikara jeszcze jakiś tydzień do mojej stymulki, ale aż nie wierzę że znowu zaczynam. A Ty już wiesz kiedy ruszasz i jakim protokołem?
Ilka_a mi niestety dr M słabo radziła na początku moich starań o dziecko, nawet podstawowej prolaktyny nie zleciła do badania… ale to było ponad 3 lata temu. Może teraz jest mądrzejsza?
Majkaaa dziwny ten wynik bety, może jeszcze jest szansa? Nadal trzymam kciuki

Majkaa może to późne zagnieżdżenie się zarodka dlatego beta taka niska. Zadzwoń do kliniki i podaj wynik. Radzę też powtórzyć betę za 2 dni zanim odstawisz leki. Trzymam kciuki

Infinity
na Twój wynik będę jutro czekała z niecierliwością, po cichutku trzymam kciuki :tak:

Boshe ale dzisiaj muli babyboom :/ 4 raz posta pisze wrrrrr
wlasnie obliczylam ze podczas stymulacji zużyłam 2175 j menopuru i 600 j fostimonu:szok::szok: Ja wydałam na samą stymulacje 3862 zł doktorek załatwił mi pregnyl refundowany na pęknięcie więc placilam grosze
Smerfeta juz za chwileczke stymulacja jupijajej czekamy na relacje , kurcze a ile kazali ci zapłacić? Moj stacjonarny doktor che mi zrobic wykazy na co sie tylko da bo ostatnio po punkcji cos mnie dopadlo i miałam antybiotyk, więc teraz lepiej sie zabezpieczyć i sprawdzic :)

Lika juz pisze ceny
ovitrell 79
merional 75
fostimon 80
Cetrotide 0,25 120zl
choragon 40
gonapeptyl 40
gonal f 75j 95
gonal f 300j 330zl
gonalf 900j 920
diphereline 360
menopur 75j 93
menopur 600j 712zl
menopur 1200j 1424 zzł

Dziewczynki bardzo dziękuję, że trzymacie kciuki, ale ja już się nie łudzę. Nie będę powtarzać bety, nie mam na to siły. Czekam na @ Właśnie... a po jakim czasie po odstawieniu leków dostałyście @???

Boshe ale dzisiaj muli babyboom :/ 4 raz posta pisze wrrrrr
wlasnie obliczylam ze podczas stymulacji zużyłam 2175 j menopuru i 600 j fostimonu:szok::szok: Ja wydałam na samą stymulacje 3862 zł doktorek załatwił mi pregnyl refundowany na pęknięcie więc placilam grosze
Smerfeta juz za chwileczke stymulacja jupijajej czekamy na relacje , kurcze a ile kazali ci zapłacić? Moj stacjonarny doktor che mi zrobic wykazy na co sie tylko da bo ostatnio po punkcji cos mnie dopadlo i miałam antybiotyk, więc teraz lepiej sie zabezpieczyć i sprawdzic :)

Lika juz pisze ceny
ovitrell 79
merional 75
fostimon 80
Cetrotide 0,25 120zl
choragon 40
gonapeptyl 40
gonal f 75j 95
gonal f 300j 330zl
gonalf 900j 920
diphereline 360
menopur 75j 93
menopur 600j 712zl
menopur 1200j 1424 zzł

reklama
Genna dziękuje za rozpiskę ,w domu mam gonal300 i 900 , cetrotide 5 razy i ovitrell ,wiec patrząc na te ceny to mozna sie załamać ,chyba ze cos jeszcze dostanę ...

Do góry