reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Ja mam za sobą pierwszy podgląd. Na lewym jajniku 13 pęcherzyków 9-12mm, na prawym 9 po około 10mm i 4 mniejsze. Kolejny podgląd w piątek. Na ten moment ze względu na tę ilość mam się bardziej nastawić na transfer odroczony.
Uuuu rzeczywiście duża liczba :) jak się czujesz? Masz jakieś dolegliwości lub skutki uboczne leków? :)

🙈🫣
IMG_9440.jpeg

Uuuu rzeczywiście duża liczba :) jak się czujesz? Masz jakieś dolegliwości lub skutki uboczne leków? :)
Właściwie jest całkiem w porządku. Spodziewałam się jakiegoś mocniejszego bólu. W trzecim dniu w nocy cholernie bolał mnie kręgosłup i brzuch, ale właściwie szybko minęło i równie dobrze mogło to być zupełnie nie związane z lekami. Tak ogólnie to czuję dokładne położenie jajników, ale nie jest to jeszcze jakieś bardzo upierdliwe i mam nadzieję, że tak już zostanie. Jedynie po tym USG to chyba przez ucisk głowicy bolą mnie mocniej do teraz.

Super, że doczekaliście się daty transferu. Trzymam mocno kciuki. 💚

reklama
Do góry