reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Infinity.. strasznie mi przykro .

Dziś byłam na kolejnym już monitorigu. 7 moich pęcherzyków jest pięknych i gotowych do akcji. Dziś wieczorem biorę Ovitrel a w niedzielę długo wyczekiwana punkcja.

Tak bardzo ale to bardzo się cieszę:) Znowu iskierka nadziei zagościła w mym sercu i mej głowie.

Dzięki kochane, jakoś muszę się pozbierać .. czekam na info od dr. pewnie da znać dopiero jak skończy pacjentki dzisiaj przyjmować. Mam nadzieję że szybko znajdzie dla mnie czas bo czuję potrzebę szczerej i bezposredniej rozmowy i przeanalizowania wszytkiego. Chciałabym zmienić kilka rzeczy które a nóż mogły bo pomóc - mam jakieś nieodparte wrażenie że u mnie się nic nie dzieje po tym transferze, co potwierdza robiona przez terminami beta - jakby organizm odrzucał zarodek lub był jakiś problem z implantacją ... Cóż zobaczymy jaki będzie efekt rozmowy :dry:

Karusia28 kciuki za punkcję :tak:

Karusia super wiadomość,kciukasy za owocną punkcję :tak::tak::tak: Swoją drogą zazdroszczę tym z Was, których kliniki są czynne w niedziele, wówczas nic Was nie ogranicza i nie musicie wszystkiego planować z kalendarzem w ręku.

Infinity naprawdę mi przykro :( byłam pełna nadzieji ,ze jednak sie uda :(

Karusia wiec to juz nie długo :) trzymam kciuki za duża ilośc jajeczek :)

Dziewczyny powtorzylam dziś betę, jak kazał dr. No i 13dpt beta urosla z 26,26 na 175!!!:-) :-) :-) :-) a progesteron 89.66! Teraz czekam na odpowiedz lekarza. Nie mogę w to uwierzyć, tak strasznie się cieszę! :-) oby już teraz wszystko było dobrze!
infinity bardzo mi przykro! Ale ciągle trzymam kciuki!

reklama
Dziewczyny powtorzylam dziś betę, jak kazał dr. No i 13dpt beta urosla z 26,26 na 175!!!:-) :-) :-) :-) a progesteron 89.66! Teraz czekam na odpowiedz lekarza. Nie mogę w to uwierzyć, tak strasznie się cieszę! :-) oby już teraz wszystko było dobrze!
infinity bardzo mi przykro! Ale ciągle trzymam kciuki!

Ale wspaniała wiadomość :-D, gratuluję !!

Do góry