reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

DW gratulacje :) i nadal kciuki za szybki przyrost.

Smerfeta ja też w internecie szukałam i później obdzwaniałam. Cieszę się że bez problemów dostaliśmy od razu skierowania na wszystkie najważniejsze badania a i co najważniejsze zaoszczędzone sporo pieniędzy ;)

reklama
DW Gratulacje :) Bardzo się cieszę , że podnosisz statystyki :)
Infiniti... Wiem przez co przechodzisz....powtórz betę... cuda się zdarzają.

Jutro idę na kontrol.... cała przerażona już jestem.... Oby było oki ..

Infinity nie trać nadziei kiedyś lekarz mi powiedział ze testy ciążowe przeważnie mylą sie w te druga stronę ,wiec skoro na teście wyszła druga kreseczka powinno być dobrze i trzymam mocno kciuki za wysoka betke :)

DW gratki :-) życzę ładniutkiego przyrostu betki :tak:

Infinity
nie trać nadziei, niekiedy bardzo późno zarodek się zagnieżdża i wówczas beta mogła jeszcze nie wyjść. Ja po cichutku potrzymam jeszcze kciuki za Was :tak::tak::tak:

Smerfeta wredoty nie widać chociaż brzuch jakby zaczynał boleć więc może w nocy a najpóźniej jutro się pojawi. Na naturalsa nie liczę ale martwię się terminem wizyty, oby pasował. Kciukasy za Twoją jutrzejszą wizytę, koniecznie zdaj relacje po powrocie :-)

_Infinity_ tak mi przykro :-(, ale tak jak radzą dziewczyny powtórz bete w 10dpt...
DW87 moje gratulacje,ehhh cudownie, teraz trzymamy kciuki za piękny przyrost :-).
Ja powolutku szykuję się do wyjazdu do klinki, o 8:10 mam transfer mojego blastusia. Pozdrawiam dziewczynki

Dziewczyny , oczywiście powtórzę 10 dpt bo i tak muszę mieć wynik dla lekarza ... a te testy chyba jakieś wadliwe są bo dzisiaj też delikatny cień jest a nie jest możliwe żeby test z moczu przy becię 0 pokazał cokolwiek, może jakiś lek fałszuje wynik :-( ... straszne to jest - przez ten test taką nadzieję sobie zrobiłam że nie mogę się pozbierać :no: ...

montana8 powodzenia na transferze

No to Montana trzymam kciuki za twoje maleństwo, już pewnie jest z Tobą :-) Majkaaaaa85, jak samopoczucie przed jutrzejsza beta?
Infinity poczekaj do piątku, trzeba do końca wierzyć!
Ja też się martwię ale muszę jakoś wytrzymać, nadzieja jest...

Montana :) Trzymam mocno &&&&

Ja już po wizycie. Wczorajsza rozmowa mojego męża z jajkami przyniosła pozytywne efekty. Urosły !!!
Mam 3 sztuki po 17 mm 2szt po 16 3xpo 15 i jedna mała 14 :) Dzis i jutro mam wziąć jeszcze menopur 300 i gonapeptyl 0,1. W piątek kolejne podglądanie i jeżeli wszystko będzie ok- to w niedzielę punkcja :-):-):-):-):-):-):-)
Jestem taka zadowolona - mój lekarz zapamiętał iż przy poprzedniej procedurze miałam troszkę focha , że nie on mi robił transfer . Obiecał że teraz nawet w niedzielę na punkcje przyjedzie i że transfer również on wykona :)
Śmieszny ten mój doktorek :)

reklama
Karusia to super wieści, że pęchole ruszyły i grtuluję podejścia lekarza, takich to ze świecą szukać :-)

Montana kciukasy, żeby blastuś wgryzł się ładnie w mamusię i został z nią na całe 8 miesięcy :tak::tak::tak:

Do góry