reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Przy 5-dniowych blastocystach powinna byc beta już w 7dpt. Powtórzę i tak 10dpt dla lekarza bo tak zalecił ale nie mam złudzeń ... Idę poryczeć :no:

Infinity, kurde liczyłam że Ci się uda.Powtórz jeszcze bete, mnie dr.Śl. opierdzielił jak zrobiłam w 8 dpt bete blastusia.Powiedział że jak ma byc 10 to 10 a nie 8, 7 czy 5. Mówił ze nie takie cuda widział wiec nie trać nadziei.

Majkaaaaa85 zadzwonił do mnie dr i powiedział, że beta jest dobra, że zarodek się zagniezdzil:-) kazał powtórzyć betę w piątek i progesteron zrobić. Boże oby meeega urosła! !! Leki nadal bez zmian, odnośnie bólu brzucha, mówił, że to normalne ,że mogę no-spe lub apap zażyć. Wiec tak zrobiłam :-) infinity nie za szybko beta w7dpt? PPowtórz w 10dpt koniecznie, tym bardziej, że widziałaś blada kreskę na tescie?

DW wspaniała wiadomość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) Zatem gratuluję Ci gorąco !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Beta będzie pieknie rosła, zobaczysz :-):-) Bardzo się cieszę, dbajcie o siebie :-)

Dziękuję Wam dziewczynki za wsparcie:-) oby rosła betka! No i za Was też oczywiście trzymam kciuki i się modlę! To teraz kolej na twoją betke Majkaaaaa85:-) ale ja się jeszcze nie chcę za bardzo nakrecac bo to różnie może być. ..

reklama
DW gratuluję! Niech beta ładnie przyrasta!!!

Infinity bardzo mi przykro :-( tule mocno! Trzeba działać dalej, ale odsapnij trochę

Magda nie wiedziałam że genetyk jest na klinicznej a szukałam na stronie pomorskiego NFZ :-/

Kasik to niech ta @ szybko przyłazi ;-) &&&&&&&

Ostatnia edycja:
Do góry