reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Przy 5-dniowych blastocystach powinna byc beta już w 7dpt. Powtórzę i tak 10dpt dla lekarza bo tak zalecił ale nie mam złudzeń ... Idę poryczeć :no:

Infinity, kurde liczyłam że Ci się uda.Powtórz jeszcze bete, mnie dr.Śl. opierdzielił jak zrobiłam w 8 dpt bete blastusia.Powiedział że jak ma byc 10 to 10 a nie 8, 7 czy 5. Mówił ze nie takie cuda widział wiec nie trać nadziei.

Majkaaaaa85 zadzwonił do mnie dr i powiedział, że beta jest dobra, że zarodek się zagniezdzil:-) kazał powtórzyć betę w piątek i progesteron zrobić. Boże oby meeega urosła! !! Leki nadal bez zmian, odnośnie bólu brzucha, mówił, że to normalne ,że mogę no-spe lub apap zażyć. Wiec tak zrobiłam :-) infinity nie za szybko beta w7dpt? PPowtórz w 10dpt koniecznie, tym bardziej, że widziałaś blada kreskę na tescie?

DW wspaniała wiadomość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) Zatem gratuluję Ci gorąco !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Beta będzie pieknie rosła, zobaczysz :-):-) Bardzo się cieszę, dbajcie o siebie :-)

Dziękuję Wam dziewczynki za wsparcie:-) oby rosła betka! No i za Was też oczywiście trzymam kciuki i się modlę! To teraz kolej na twoją betke Majkaaaaa85:-) ale ja się jeszcze nie chcę za bardzo nakrecac bo to różnie może być. ..

reklama
DW gratuluję! Niech beta ładnie przyrasta!!!

Infinity bardzo mi przykro :-( tule mocno! Trzeba działać dalej, ale odsapnij trochę

Magda nie wiedziałam że genetyk jest na klinicznej a szukałam na stronie pomorskiego NFZ :-/

Kasik to niech ta @ szybko przyłazi ;-) &&&&&&&

Ostatnia edycja:
Do góry