reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Krew oddałam po południu, trochę się ociagalam z tym :) czekam. .. jak myślicie, jaka jeśli już powinna być beta w 10 dpt?

Dziewczynki moja beta hcg wynosi 26,26 mlU / ml. Według norm laboratorium ciąża jest > 5 mlU/ml. Teraz czekam na odpowiedz od lekarza i strasznie się stresuje!!!

Jak czytałam inne fora, to kobiety miały znacznie większe wyniki ale w innej jednostce? Więc mam nadzieję, że będzie ok???

DW87 a miałaś 3 dniowe czy blastkę? Ja miałam w 10 dpt 3 dniowych bete 35. A jaki masz progesteron? Myśle ze za 2 dni musisz powtórzyć badanie. Jednostki nie mają znaczenia bo przelicznik jest 1/1

Miałam blastusia. Nie wiem dlaczego tak się różnią wyniki ale to chyba zależy od jednostki. Jak za pierwszym razem miałam bete 8,7mlU/ml to lekarz mowil ze ok ,żeby powtórzyć wynik przed umowiona wizyta i tyle. A ze zaczęłam plamic to beta spadla. Oby tym razem bylo inaczej

Progesteronu nie badalam bo nie miałam takiego zalecenia na karcie, chyba dr nie spodziewał się, że może coś wyjść? :-)

DW bardzo się cieszę i trzymam kciuku, żeby beta okazała się prawidłowa :-) a kiedy będziesz konsultować ją z lekarzem? Niestety nic mądrego nie napisze odnośnie norm, bo po prostu nie wiem :-(

reklama
Do góry