_Infinity_
Fanka BB :)
:-) Ale kciuków nie puszczajInfinity gratulacje! Piękna betka :-);-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:-) Ale kciuków nie puszczajInfinity gratulacje! Piękna betka :-);-)
Infinity piekna betka! Gratuluje juz pelnaą gębą. !!!
Montana, Bernadka to chyba we trzy bedziemy na maj u tego samego doktorka. Fajnie. Będę czerpać z Waszego doświadczenia.
Heiza to powiem ci lepszą sytuacje, mojej przyjaciółki trenerka od siatkówki, starali sie z mężem oj dluuuugo, w końcu in vitro i udało sie bliźniaki a po 5 latach czyli jak u ciebie , maź zostawił ja dla podopiecznej zony , więc ona samym z blizniakami , z kredytem , jej maź wogole nie odwiedza dzieciaków masakra.Hej dziewczyny ja mam od wczoraj smętny humor odwiedziła mnie koleżanka, można nawet powiedzieć kiedyś przyjaciółka ale jakoś nasze drogi jakiś czas temu się rozeszły jeżeli można to tak napisać. Wyobraźcie sobie że starała się z mężem przez trzy lata o dziecko, najpierw inseminacje, potem in vitro i wreszcie się im udało mają wspaniałą już 5 letnią córeczkę. Pamiętam ile bólu ją to wszystko kosztowało ile łez wypłakała w mój rękaw, wtedy nawet nie myślałam że przez to ja będę kiedyś przechodzić .
Wyobraźcie sobie że mąż zostawił ją dla jakiejś małolatki po prostu szok , taki kochający mąż ... została sama, bez pracy pieniędzy bo mąż twierdził że jego żona nie musi pracować, no pokoiku u rodziców... ale z wymarzoną córeczką. Jakaś chandra mnie przez to wszystko złapała... każdą z nas może to przecież spotkać...... Jakie życie jest przewrotne......
Ania a ta serduszkiem jest obowiązkowa? Kurcze bo wiesz tyle km i jeszcze wizyta płatna .genn pierwsza wizyte po transferze miałam darmową, a teraz wizyte serduszkowa miałam płatna
_Infinity_ Gratulacje piekna beta