reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Kiedyś pisałyście,że to forum uzależnia, hmmm ja stawiam tu pierwsze kroki a już są efekty;-). Pisząc zapomniałam o moim cieście drożdżowym pozostawionym do wyrośnięcia i prawie uciekło mi miski:szok:, ale teraz za to musze czekać aż się upiecze, a zapachy w mieszkaniu mam takie że aż mnie skręca. Piszę o tym bo mnie kuchnia bardzo odstresowuje :)

reklama
Mimozama a kto Ci tak wyciął jajnik, że go nie wyciął? :szok: na prawdę nie rozumiem. Może coś innego Ci wycieli? ;-):laugh2:
Bernadka dawaj nam tu drożdżóweczki! ;-)
Magda, Infinity myślałam o zmianie kliniki przed 3-cim podejściu bo myślałam że mają słabe labo, ale teraz wiem że nie zmienię. A tak przy okazji, ostatnio do ekipy labo dołączyła nowa embriolog która przyszła z invicty bo w invicta słabo płacą (info z prywatnych źródeł ;-) )
A co do picia, mam bardzo ekonomiczną głowę więc na drugi dzień dobrze się czuje :-D

Bernadka, to dopiero początki ;)
Ja dzisiaj nawet z rękami brudnymi od farby (malowanie w łazience) musiałam zerkają co się dzieje hihihi :)

Smerfeta, oj też bym chciała mieć taką ekonomiczną głowę :D
Też się zastanawiałam czy dobrze zrobiłam kwalifikując się w Gamecie ale czuję się tam dobrze a doktorek jest taki przemiły że wątpliwości poszły w las ;)
Ciekawe jak będzie w nowej siedzibie...?

Smerfeta a widzisz tacy mi się lekarze trafili wycieli prawy lewy niby też obkroili, baaa znaleźli Endometriozę a to wszystko przy laparotomii :szok: i tak mi na robili że mi się macica obróciła wszystko wpadło pod spód i się jajowody skręciły. W Poznaniu Laparoskopia odkręcili wycieli torbiel w jajowodzie lewym i znaleźli prawy hehehe 2,5 cm! Oczywiście nie mam Endometriozy.A co usłyszałam od lekarza który Mnie operował wcześniej? " A widzi Pani my zostawiliśmy pół jajnika i niech się Pani cieszy że nie ma Endometriozy" a wyniki ze Szpitala z oceną co też mi właściwie wycieli nagle znikły!:wściekła/y: A szkoda słów.Koszmar i tyle. Już tyle razy słyszałam że to koniec, że w pewnym sensie nauczyłam się z tym żyć, jak dowiedziałam się że mamy szansę na potomstwo kazałam Profesorowi trzy razy mi wszystko wytłumaczyć i potwierdzić tak bym była pewna że to nie jakieś głupie żarty !;-)

Ja tylko na chwilke zameldowac ze transfer crio w czwartek.wszystko na razie podobno ksiazkowo;) zdziwiona jestem ze jest luteina w dawce 100 (nie lutinus) i kosztuje grosze.juz wykupilam zapas, mam brac 3x1 i estrofem 3x1.
a dziewczyny z trojmiasta i okolic pozdrawiam szczegolnie;)

Mimozama nie do uwierzenia prawie ta Twoja historia, chociaż patrząc na realia naszych szpitali bywa różnie :baffled:
Oby teraz z górki!

smerfeta
to zazdroszczę, taka oszczędność, możesz pić rarytasy alkoholowe :-D

Właśnie zapomniałam zapytać co z tą nową siedzibą bo mówili że w kwietniu a kwiecień już mamy ;-) Ostatnio dr. W. kazał doktorom wybierać modele foteli ginekologicznych - uśmiechnęłam się jak to usłyszałam i już sobie wyobraziłam jakieś nowoczesne-kosmiczne cuda na której będziemy wjeżdżać windą :-D a tak serio to ciekawe jak będzie w nowej siedzibie :tak:

lady_margot trzymamy kciuki i również pozdrawiamy :-) A Luteina 100 jest od niedawna refundowana, wcześniej była tylko w dawce 50.

Ostatnia edycja:
Infinity też zastanawiam się nad nową siedzibą, czy będzie dużo miejsca a przede wszystkim czy będzie tam miejsce do parkowania :-D O fotel to dr powinien zapytać pacjentki hehe ;-)

Mimozama a to jaja! A tak poważnie to nie za wesoło, no jak można wycinać jajnik skoro jajnika się nie wycieło :szok: Mojej koleżance wycieli jeden jajnik ale jej to nie zaszkodziło. Już jest w drugiej ciąży

Ekonomicznej głowy nie ma co zazdrościć bo za dużo drinków to się nie wypróbuje bo zaraz odpadasz z gry :-D
Lady_margot pozdrawiamy następną Gdańszczankę :tak:

reklama
Do góry